Paniek: Conor McGregor stoot kampioen Khabib van 1e plek in UFC rankings MMA Nieuws
MMA Nieuws

Paniek: Conor McGregor stoot kampioen Khabib van 1e plek in UFC rankings

Paniek: Conor McGregor stoot kampioen Khabib van 1e plek in UFC rankings
Paniek: Conor McGregor stoot kampioen Khabib van 1e plek in UFC rankings

Was het een cruciale fout of werd de officiële website van de UFC gehacked, fans ontdekte een opvallend feit.

De officiële UFC-ranglijst bleek vandaag een gigantische verandering te hebben doorgemaakt. Niemand minder dan UFC-ster Conor McGregor bleek Khabib Nurmagomedov van de eerste plek in de UFC pound for pound ranglijst te hebben gestoten.

Dezelfde vermelding van McGregor als nummer één verscheen op de Russische versie van de UFC-homepage. Khabib was ondertussen naar de derde positie gezakt. Oplettende fans overspoelde diverse social media in paniek, met de vraag hoe het kon dat McGregor van nummer 11 komende ineens de ranglijst aanvoerde.

Hackers of fout

Gesuggereerd werd dat het te maken zou hebben met de recente pensioen aankondiging door Khabib. Kan een van McGregors supporters de UFC-website hebben 'gehackt' om de ranglijst van hun held te veranderen. Of heeft de UFC Khabib gedegradeerd op hun officiële ranglijst na zijn pensionering en het gat met zijn meest gehate rivaal opgevuld?

Inmiddels blijkt na onderzoek dat de ranglijst weer als voorheen is. Khabib terug op zijn vertrouwde plek. In ieder geval kan McGregor claimen de beste pound voor pond vechter van de UFC te zijn. Al was het dan maar voor een korte periode.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws