UFC-kampioen Khabib komt terug voor een laatste gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-kampioen Khabib komt terug voor een laatste gevecht

UFC-kampioen Khabib komt terug voor een laatste gevecht
UFC-kampioen Khabib komt terug voor een laatste gevecht

De grote baas van de UFC, Dana White is er van overtuigd dat de recent met pensioen gegane Khabib Nurmagomedov nog een keer zal vechten.

Het record van Khabib Nurmagomedov staat nu op 29-0, dat is een oneven aantal en de UFC-kampioen zou voor de 30-0 willen gaan. UFC-president Dana White heeft een verrassende verklaring afgelegd. En zegt dat hij denkt dat UFC lichtgewicht kampioen Khabib voor een laatste gevecht uit pensioen zal komen.

"Ik zal je dit vertellen en ik heb dit nog aan niemand verteld, maar Khabib en ik hebben gepraat," onthulde White tijdens een gesprek met de Zach Gelb Show. 'Hij was die avond volledig emotioneel toen hij na het gesprek sprak. Ik heb het gevoel dat hij misschien voor 30-0 gaat. "

Belofte breken

White betwijfelt dus of Khabib voorgoed met pensioen is gegaan. Afgelopen zaterdag na een overwinning op Justin Gaethje tijdens UFC 254, legde Khabib zijn handschoenen in het midden van de MMA-kooi en kondigde aan dat hij het er mee stopte.

"Maar als Khabib besluit terug te komen voor nog een gevecht, weten we allemaal wie het zal worden. Khabib heeft meerdere keren gezegd dat zijn droomgevecht zou zijn tegen de voormalige tweedeklasser UFC-kampioen Georges St-Pierre, "aldus White. Echter vertelde Khabib dat hij zijn moeder beloofd heeft nooit meer te vechten, een belofte die hij volgende insiders niet zomaar zal breken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws