OVEREEM OVER ROZENSTRUIK: ‘Ik heb die man gesloopt’ MMA Nieuws
MMA Nieuws

OVEREEM OVER ROZENSTRUIK: ‘Ik heb die man gesloopt’

OVEREEM OVER ROZENSTRUIK: ‘Ik heb die man gesloopt’
OVEREEM OVER ROZENSTRUIK: ‘Ik heb die man gesloopt’

Alistair Overeem heeft geen probleem om een rematch met Jairzinho Rozenstruik te doen. Ik heb die man gesloopt.

Nederlander Overeem is een stap dichterbij een kans op de UFC zwaargewicht titel na zijn winst op Augusto Sakai afgelopen weekend in Las Vegas. Niet alleen Overeem heeft zijn ogen op de ultieme prijs gericht zo ook voormalig tegenstander Jairzinho Rozenstruik.

Ik was hem de baas

Alhoewel Overeem verloor van Rozenstruik in december 2019 bij UFC op ESPN 7, is hij van mening dat hij Rozenstruik de baas was. Overeem won alle vier de rondes op de scorekaarten van de jury. Voordat Rozenstruik een comeback maakte in de laatste seconden van de laatste ronde en Overeem onderuit ging.

Rozenstruik vloerde Overeem met een klap die uiteindelijk zijn lip in tweeën splitste en het gevecht werd gestopt. Rozenstruik werd uitgeroepen tot winnaar met slechts drie seconden te gaan. Juist de rondes voor zijn onverwachte verlies ziet Overeem als een indicatie dat hij Rozenstruik domineerde in hun wedstrijd.

Ik heb hem gesloopt

"Rozenstruik, ik heb die man gesloopt", zei Overeem op de UFC Vegas 9 persconferentie na het gevecht met Sakai. 'Ik heb hem geschoold. Naar mijn mening was het een zeer slechte beslissing van de scheidsrechter. Het stoppen van het gevecht met nog nul seconden over."

“Ik heb er geen probleem mee om dat terug te draaien. In gedachten heb ik hem al verslagen. Het staat alleen op papier dat hij het heeft gewonnen en hij weet het ook. Geen probleem om dat terug te draaien. " Na Overeem stond Rozenstruik tegenover Francis Ngannou, deze rekende snel met de Surinaamse topvechter af en hij ging knock-out.

Een kleine tegenvaller

Recentelijk tijdens UFC 252, liet Rozenstruik zien een kracht te zijn om rekening mee te houden. Hij versloeg daar voormalig zwaargewicht kampioen Junior dos Santos. Overeem zegt allang voor de titel te hebben kunnen vechten zij het niet dat Rozenstruik tussenbeide kwam.

"Als het Rozenstruik debacle er niet was geweest, gezien het debacle, zou ik er nu al zijn", zei Overeem. "Maar ik denk dat ik nog een overwinning nodig heb." Ondertussen is Overeem in zijn afgelopen vijf gevechten met 4-1 gestegen met het verlies van Rozenstruik als enige smet op zijn palmares.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws