'Op 1 been!' UFC'er McGregor doet bizarre uitspraak MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Op 1 been!' UFC'er McGregor doet bizarre uitspraak

'Op 1 been!' UFC'er McGregor doet bizarre uitspraak

Conor McGregor beweert dat hij al zijn UFC-wereldtitels op één been heeft gewonnen. De Ier liep een vervelende beenbreuk op tegen Dustin Poirier in hun trilogie gevecht dat deze zomer plaatsvond op UFC 264.

In de maanden na het gevecht heeft McGregor duidelijk gemaakt dat hij denkt dat het einde van het gevecht een toevalstreffer was. En dat hij op een dag voor de vierde keer wil vechten tegen Poirier. Volgens McGregor beweert hij tijdens de wedstrijd wel met een gebroken been te hebben gevochten.

Superkrachten

De Ier beweert nu dat eerdere ervaringen met geblesseerde ledematen tijdens gevechten hem gehard hebben, dit stelde hem in staat met een gebroken been dus door te knokken. ,,Sinds mijn acl-reconstructie in 2013 ben ik een meester geworden in het vechten op één been", beweert McGregor.

,,Ik heb al mijn UFC wereldtitels op één been gewonnen. Daarom kon ik door het gevecht (met Poirier) manoeuvreren, pas in de allerlaatste seconden van de ronde kon het been mijn gewicht niet meer volledig dragen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws