Hardnekkige McGregor ontkent verlies! 'Was al gebroken' Nieuws
Nieuws

Hardnekkige McGregor ontkent verlies! 'Was al gebroken'

Hardnekkige McGregor ontkent verlies! 'Was al gebroken'

De Ier nam het in juli op tegen Poirier, maar helaas ging het gevecht niet zoals hij wilde. McGregor zegt dat zijn been gebroken was voordat hij een trap afweerde die tot het verlies leidde en het ingrijpen van de scheids. De voormalige kampioen beweerde eerder dat hij al verschillende fracturen had op weg naar het gevecht.

Gisteravond ging McGregor naar sociale media om het werk te bewonderen dat hij tegen Poirier in de UFC-kooi verrichte, terwijl hij ook liet doorschemeren dat zijn been eigenlijk al gebroken was voordat het gevecht onderbroken werd.

Was al kapot

,,Goede hoek. Ik kan zien dat het been gebroken was voordat ik zelfs maar opstond", schreef McGregor op Twitter. ,,Ik zie ook het gewicht in die trappen die hij (Poirier. red) hier at", voegde McGregor eraan toe. ,,Dat waren niet eens de twee zwaarste upkicks die ik uitdeelde. Hij houdt niet van trappen in het gezicht? Ellebogen door de kruin? Niet leuk? Stoere shit, tot snel.” (Tekst loopt door onder video)

Dat laatste lijkt inderdaad het geval. De Ier maakt een wonder genezing door en zijn trainer melde al dat McGregor vroeg in 2022 vechtklaar zou zijn. In de tussentijd lijkt de Ier steeds weer een excuus te zoeken voor zijn verlies tegen Poirier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws