Ontslagen UFC'er Dos Santos wil op de vuist met beruchte Rus - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ontslagen UFC’er Dos Santos wil op de vuist met beruchte Rus

Ontslagen UFC’er Dos Santos wil op de vuist met beruchte Rus

Ontslagen UFC'er Dos Santos wil op de vuist met beruchte Rus

Junior Dos Santos werde recentelijk ontslagen door de UFC. Echter laat de topknokker zijn hoofd niet hangen en wil een gevecht met de beruchte Fedor Emelianenko bij Bellator MMA.

Samen met de Nederlandse MMA-legende en inmiddels ook ex-UFC’er Alistair Overeem werd Dos Santos aan de kant gezet. Maar dat betekent niet dat “Cigano” klaar is om er compleet mee te stoppen. Sterker nog Dos Santos ziet zichzelf al tegenover de Rus staan.

,,Ik ben een grote fan van Fedor Emelianenko en het zou heel gaaf zijn om hem te kunnen ontmoeten”, vertelde Dos Santos aan Ag Fight.,,Ik weet niet wat zijn situatie is, als hij nog steeds vecht en ik weet dat hij bij Bellator is. “

Overeem ook

Ook Overeem zou perfect passen bij Bellator volgens Dos Santos. En daar zouden de twee een herkansing kunnen uitvechten nu zij beiden niet meer bij de UFC op contract staan. ,,Een gevecht tegen Alistair Overeem, het kan bij Bellator zijn, waar het ook is. “

Bellator MMA, onder leiding van Scott Coker, heeft de afgelopen jaren verschillende UFC-veteranen binnengehaald. Of Dos Santos en Overeem op het lijstje van interessante vechters staan is niet bekend.

Bekijk ook

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

‘Waar is mijn f*cking contract?’ Kooivechter daagt UFC-baas uit

De indrukwekkende vertoning markeerde de tweede opeenvolgende overwinning

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page