ONE Championship's Pieter Buist: 'De UFC had ook interesse' Nieuws
Nieuws

ONE Championship's Pieter Buist: 'De UFC had ook interesse'

ONE Championship's Pieter Buist: 'De UFC had ook interesse'
ONE Championship's Pieter Buist: 'De UFC had ook interesse'

MMA-vechter Pieter Buist kondigde vandaag aan dat hij een contract getekend heeft bij ONE Championship.

Tijdens een Instagram livestream met TjinMMA, sprak Buist openhartig over zijn stap naar de grootste vechtsport organisatie van Azië. Hij had het contract al sinds januari in dekast liggen en kon al eerder debuteren in Manilla.

Buist, die een Bellator contract in het verschiet had koos voor ONE omdat deze een aantal voordelen bood tegenover de andere organisaties zoals de UFC. Ook deze hadden interesse in Buist maar hij had het contract met ONE al getekend.

Veel voordelen

De MMA-vechter Buist heeft dezelfde Manager als kickboks legende Andy Souwer, die tevens bij ONE Championship vecht. Dit heeft een groot aantal voordelen omdat deze de organisatie goed kent.

LEES OOK > Pieter Buist tekent bij ONE Championship

Het debuut van Buist zal plaatsvinden op 10 Mei 2019 tegen de Japanner Kota Shimoishi in de Impact Arena te Bangkok, Thailand. Dit zal de eerste keer zijn dat Buist in actie komt na zijn laatste partij in september 2018 bij het WFL gala, waar hij zijn Bellator contract verdiende.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws