ONE Championship 'vervangt' vechter vlieggewicht toernooi Nieuws
Nieuws

ONE Championship 'vervangt' vechter vlieggewicht toernooi

ONE Championship 'vervangt' vechter vlieggewicht toernooi
ONE Championship 'vervangt' vechter vlieggewicht toernooi

ONE Championship's aankomende vlieggewicht toernooi heeft een tegenvaller te verwerken gekregen.

Andrew Leone (8-4) is uit het toernooi gedwongen. Hij zou tegen Danny Kingad (11-1) op "ONE Championship: A New Era", in de openingspartij staan. De vervanger van Leone, die uitvalt vanwege een blessure, is Senzo Ikeda (12-6-1) uit Japan.

"ONE Chmpionship: A New Era" vindt 31 maart plaats in Ryogoku Kokugikan in Tokio en is het debuut van de organisatie in Japan. Er zijn vier titelgevechten, gepland plus het promotiedebuut van de voormalige UFC en Bellator lichtgewichtkampioenen Eddie Alvarez en ex-UFC kampioen Demetrious Johnson.

ONE debutant

Ikeda maakt zijn ONE-debuut. Hij is een voormalige ongeslagen bokser en Pancrase vlieggewichtkampioen. Zo boekte hij een vijfde-ronde TKO op Yuya Wakamatsu in Pancrase een jaar geleden. Hij heeft vier opeenvolgende overwinningen.

LEES OOK: Andy Souwer vs Yodsanklai Fairtex

Het vlieggewicht toernooi bevat aan de ene kant Johnson (27-3-1) tegen Yuya Wakamatsu (10-3), Ivanildo Delfino (8-0) ontmoet Tatsumitsu Wada (20-10-2). Kairat Akhmetov (25-2) neemt het op tegen Reece McLaren (12-5) en Kingad ontmoet Ikeda.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws