BREAKING: ONE Championship MMA-kampioen heeft coronavirus MMA Nieuws
MMA Nieuws

BREAKING: ONE Championship MMA-kampioen heeft coronavirus

BREAKING: ONE Championship MMA-kampioen heeft coronavirus
BREAKING: ONE Championship MMA-kampioen heeft coronavirus

Aung La N Sang, de beroemde MMA-vechter en ONE Championship kampioen uit Myanmar. Is positief getest op het coronavirus COVID-19.

De ONE Championship kampioen Aung La N Sang staat ook wel bekend onder de naam de Birmese Python. Hij maakte donderdag (3 juli) bekend dat zijn testresultaten positief waren op zijn Instagram-account.

"Mijn familie en ik zullen de komende 14 dagen in quarantaine gaan. Ik had de eerste twee dagen lichte koorts, congestie, pijn in het lichaam en vermoeidheid. Daarnaast ben ik gezegend dat het met mijn hele familie goed gaat. We zijn echt in dit samen en we komen er wel overheen ', zei Aung La.

Eerste ONE vechter met coronavirus

De in Kachin geboren Amerikaan is de huidige ONE Championship middengewicht en licht zwaargewicht kampioen. Hij verdedigde voor het laatst zijn licht zwaargewicht titel tegen Brandon Vera in Tokio in oktober 2019. En voegde een overwinning toe aan zijn MMA-record van 25 overwinningen en 10 verliezen.

MMA-vechter Reinier de Ridder daagt Aung La uit tot een gevecht.

De aankondiging van Aung La komt kort nadat ONE Championship op 31 juli in Bangkok zijn volledige terugkeer aankondigde. De organisatie heeft ook een reeks gevechten gepland tot en met september in Singapore, Manilla, Jakarta en Kuala Lumpur. Dit na het annuleren van al zijn evenementen tussen maart en mei als gevolg van COVID-19.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws