Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / TERUGKEER ONE CHAMPIONSHIP 31 JULI: 2 wereldtitels op het spel

TERUGKEER ONE CHAMPIONSHIP 31 JULI: 2 wereldtitels op het spel

Yodsanklai Iwe Fairtex
Yodsanklai Iwe Fairtex

ONE Championship CEO Chatri Sityodtong heeft een aantal gevechten bekend gemaakt voor de terugkeer van zijn organisatie op 31 Juli aanstaande.

Chatri Sityodtong maakte via Facebook bekend dat ONE: No Surrender twee titelgevechten herbergt. Ook zal de van GLORY Kickboxing overgekomen kampioen Sitthichai Sitsongpeenong zijn debuut maken.

Debuut gevechten

Rodtang Jitmuangnon zal zijn titel op het spel zetten tegen Petchdam Petchyindee Academy in de headliner van ONE: No Surrender. De co-main zal verzorgt worden door Petchmorrakot Petchyindee Academy vs Yodsanklai Iwe Fairtex, de strijd zal gaan om de vedergewicht titel van Petchmorrakot Petchyindee Academy.

Sitthichai Sitsongpeenong zal de strijd aangaan tegen Superbon Banchamek. Dit is voor beide vechters hun debuut bij ONE Championship. ONE: No Surrender vindt plaats in Bangkok, Thailand. Aangezien de corona restricties voor het reizen naar het land is het nog niet duidelijk of er ook Nederlanders zullen aantreden.

Bekijk ook

ONE Championship tekent jong Muaythai supertalent

De grootste vechtsport organisatie in Azie heeft het vrouwelijk Muaytahi supertalent Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak getekend. ...

🎥 DOOD VADER: President Kadyrov troost UFC Kampioen Khabib

De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov troostte UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, na de dood van ...

Deontay Wilder trekt zich niet terug uit gevecht met Tyson Fury

Het derde gevecht tussen Deontay Wilder en Tyson Fury blijkt door te gaan. Wilder stapt ...