ONE Championship: Anthony Engelen verliest van Gary Tonon Nieuws
Nieuws

ONE Championship: Anthony Engelen verliest van Gary Tonon

ONE Championship: Anthony Engelen verliest van Gary Tonon
ONE Championship: Anthony Engelen verliest van Gary Tonon

Vandaag stond de Nederlandse MMA-vechter Anthony Engelen tegenover de Amerikaan Gary Tonon in de kooi bij ONE Championship: A New Era.

Het was was het debuut van ONE in Japan met een groot aantal top partijen om de eerste stappen van de organisatie op Japanse bodem kracht bij te zetten.

LEES OOK: Anthony Engelen ik pak de winst in Tokio

Engelen die een groot aantal snelle successen boekte bij ONE, had het niet makkelijk tegen Tonon die zijn laatste drie wedstrijden bij de organisatie met verve won. Waarvan de laatste in november 2017 tegen Sung Jong Lee, die hij via submission (guillotine choke) op de grond versloeg.

Verloren op de grond

Engelen had in diverse interviews aangegeven de partij staande te willen winnen, Tonon staat bekend om zijn sterke grond technieken voortkomend it zijn BJJ (Brazilian Jiu Jitsu). Ook Engelen heeft ervaring met Ju Jitsu aangezien hij daar ooit zijn vechtsport carrière mee begon.

Tonon domineerde Engelen vanaf de start van de partij, constant werkend op het lichaam van Engelen. Een paar gerichte ellebogen op het hoofd van Engelen maakte een einde aan de partij toen de scheidsrechter ingreep.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws