Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Anthony Engelen: ‘Ik ga in Tokio met de winst naar huis’

Anthony Engelen: ‘Ik ga in Tokio met de winst naar huis’

Anthony Engelen: 'Ik ga in Tokio met de winst naar huis'

Hij is onder het grootschalige Nederlandse vechtsport publiek misschien niet zo bekend als Rico Verhoeven, maar daar gaat hij verandering in brengen, Anthony Engelen.

In een interview met de website BJPenn liet Engelen er geen twijfel over bestaan, hij zal morgen zijn tegenstander Gary Tonon verslaan tijdens het debuut van ONE Championship in Japan.

“Ik ben super gemotiveerd,” zei hij. “Weet je, ONE Championship bood me aan om te vechten omdat ze een spannende vechter en een opwindende show op hun grootste evenement ooit wilden hebben. ” En daar doet ONE goed aan, Engelen verloor zijn laatst wedstrijd, maar had daarvoor een aantal winsten geboekt.

We gaan voor de knock-out

“Ik heb een paar gevechten verloren, heb er meer gevechten gewonnen, maar wat er ook gebeurt, ik breng altijd een geweldig gevecht naar de kooi,” voegde hij eraan toe. En daar is geen woord aan gelogen, Engelen weet te imponeren en heeft een knock-out kracht, spektakel verzekerd.

LEES OOK: Anthony Engelen wint via knock-out

“Tonon zal proberen me naar de grond te krijgen. Eens kijken of ik dat kan stoppen, ik ga proberen hem knock-out te slaan, het in de eerste ronde doen, dan achterover leunen en genieten van de rest van de gevechten. Als ik Garry Tonon versla, zal het ongetwijfeld mijn grootste prestatie tot nu toe zijn,” sluit hij af.

FOTO: ONE Championship

Bekijk ook

📺 GOED NIEUWS: Bellator MMA Dublin live te zien op TV

Bellator MMA Dublin live te zien op TV

BREAKING: Valentina Shevchenko in UFC vlieggewicht titelverdediging

Valentina Shevchenko staat voor haar volgende vlieggewicht titelverdediging

SCHANDALIG: Jurylid liet UFC-vechter expres verliezen?

De uitslag van de hoofdwedstrijd tijdens