ONE Championship: Anthony Engelen knock-out geslagen door Zuid-Koreaan Nieuws
Nieuws

ONE Championship: Anthony Engelen knock-out geslagen door Zuid-Koreaan

ONE Championship: Anthony Engelen knock-out geslagen door Zuid-Koreaan
ONE Championship: Anthony Engelen knock-out geslagen door Zuid-Koreaan

Hij leek even onverslaanbaar de Nederlandse MMA-vechter Anthony Engelen. Vandaag tijdens ONE Championship: Eternal Glory, pakte hij echter een verlies op TKO tegen de Zuid-Koreaan Kwon Won Il .

Engelen had zelf voorspelt dat hij zou winnen, hij heeft een aardige winst reeks bij ONE maar zet deze nu niet voort. De MMA-vechter Thai Rithy zou de oorspronkelijke tegenstander zijn van Engelen, echter werd deze vervangen door de Zuid-Koreaan.

De Nederlands-Indonesische Engelen woont en traint in Indonesië. In een interview voorafgaande aan zijn verloren gevecht van vandaag gaf hij aan een grotere show neer te willen zetten voor het publiek. Echter keer hij daar de kans niet voor, zijn verlies kwam zeer vroeg in de eerste ronde.

Record breker

LEES OOK: Anthony Engelen maakt snel einde aan tegenstander

Met het verlies vandaag tegen Kwon Won Il breekt Engelen zijn record bij de snelst groeiende vechtsport organisatie uit Azië. Engelen vocht overigens een paart partijen met korte tussenpozen. Wellicht is dit hem nu fataal geworden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws