ONE Championship: 'Anthony Engelen maakt snel einde aan tegenstander' Nieuws
Nieuws

ONE Championship: 'Anthony Engelen maakt snel einde aan tegenstander'

ONE Championship: 'Anthony Engelen maakt snel einde aan tegenstander'
ONE Championship: 'Anthony Engelen maakt snel einde aan tegenstander'

Anthony Engelen maakte vandaag 9 november een succesvol rentree bij ONE: Championship. Eerder scheidde de wegen tussen de Nederlander en ONE die woonachtig is in Jakarta, Indonesië.

Tijdens het Heart of the Lion event vandaag stond Engelen tegenover de uit Cambodja stammende Meas Meu in de MMA kooi. De fans in Singapore werden getrakteerd op een goed gevulde vechtkaart, in Nederland was het event live te volgen via Youtube en de ONE App voor mobile devices.

Engelen tekende een nieuw contract wat hem verzekerd van minimaal zes wedstrijden, aangezien hij in Indonesië woont komt hij uit voor IndoGym. De Cambodjaan vocht al eerder bij One en maakte zijn vierde partij mee door aan te treden tegen Engelen.

Knock-out

Met een snelle knock-out in de eerste ronde op 39 seconden versloeg Engelen met een head kick Meu. Het publiek reageerde uitzinnig. "Ik zag een kans en pakte die zegt Engelen, en in het leven is het zo dat je een kans moet pakken als die zich voor doet. "

Met dit snelle resultaat maakt Engelen een super rentree bij ONE Championship.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws