🎥 HAZENLIP: Conor McGregor maakt UFC-vechter woest
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 HAZENLIP: Conor McGregor maakt UFC-vechter woest

🎥 HAZENLIP: Conor McGregor maakt UFC-vechter woest

UFC Ster Conor McGregor neemt het vaak niet zo nauw met het op de spits drijven van een discussie. Zo beet hij fel van zich af tegen Khamzat Chimaev.

UFC-sensatie Khamzat Chimaev heeft Conor McGregor bestempeld als ‘een bange kip’ nadat de Ier de in Tsjetsjenië geboren vechter leek te beschimpen over het litteken dat hij draagt op zijn bovenlip.

Twee gevechten in twee weken

Chimaev is een ster geworden in minder dan twee weken dankzij een paar dominante overwinningen op Fight Island in Abu Dhabi. Waarmee hij het record vestigde voor de snelste terugkeer ooit tussen overwinningen in de moderne UFC-geschiedenis.

De hernieuwde bekendheid lijkt echter onder de aandacht te zijn gekomen van de ‘beruchte’ Ier McGregor, die ondanks zogenaamd met pensioen te zijn gegaan, nog steeds online het gevecht opzoekt met actieve UFC-vechters.

Bange kip

McGregor gaf commentaar op een UFC Instagram-bericht van de Tsjetsjeense vechter. “Rat lip” (hazenlip), schreeuwde de Ier in een commentaar op Chimaev dat sindsdien is verwijderd. Maar niet voordat sociale media-gebruikers met arendsogen erin slaagden het vast te leggen in een screenshot.

Dit liet Chimaev niet onbetuigd en schoot terug naar de voormalige UFC-kampioen McGregor en noemde hem een ‘bange kip’. Vervolgens voegde hij een bericht op Twitter toe waarin hij UFC-baas Dana White opriep om hem tegen McGregor te laten vechten.

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page