NIET ACCEPTEREN NIEUWE TEGENSTANDER: Tony Ferguson geeft uitleg Nieuws
Nieuws

NIET ACCEPTEREN NIEUWE TEGENSTANDER: Tony Ferguson geeft uitleg

NIET ACCEPTEREN NIEUWE TEGENSTANDER: Tony Ferguson geeft uitleg
NIET ACCEPTEREN NIEUWE TEGENSTANDER: Tony Ferguson geeft uitleg

Tony Ferguson legt uit waarom hij een nieuwe tegenstander voor UFC 249 nog niet heeft geaccepteerd

UFC echter Tony Ferguson heeft uitgelegd waarom hij na de terugtrekking van Khabib Nurmagomedov nog niet officieel ja heeft gezegd tegen een nieuwe tegenstander voor UFC 249. Veel fans smeken Tony Ferguson om niet nog een gevecht tegen iemand als Justin Gaethje te accepteren, en het lijkt erop dat hij naar dat advies gaat luisteren.

"We weten niet eens waar de locatie is. Ik ga geen ja of nee zeggen tegen een tegenstander tenzij we een locatie hebben. Als we nog geen eens een locatie hebben, hoe verwacht je dat ik me voorbereid?" zegt Ferguson tegen ESPN.

Niks is zeker

Er is nog steeds veel onzekerheid over de vraag of UFC 249 al dan niet zal plaatsvinden, met de steeds vaker voorkomende mening dat het hele gebeuren gewoon moet worden afgeblazen in naam van de bescherming van de gezondheid van alle betrokkenen.

Desondanks heeft Tony Ferguson nogal onflatteuze dingen gezegd over Khabib Nurmagomedov nadat bekend werd gemaakt dat deze zijn thuisland Rusland niet zal verlaten om deel te nemen aan het evenement in de Verenigde Staten. Zo zegt Fergusondat Khabib niet durft en de corona pandemie als excuus gebruikt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws