DANA WHITE: Locatie UFC 249 Khabib vs Ferguson 99. 9% zeker Nieuws
Nieuws

DANA WHITE: Locatie UFC 249 Khabib vs Ferguson 99. 9% zeker

DANA WHITE: Locatie UFC 249 Khabib vs Ferguson 99. 9% zeker

"Geloof me, Khabib heeft me elke dag gezegd": 'Stuur mij de locatie en ik vecht'. Het is 99,9%. Op 18 april hebben staat het gevecht ", zei White tegen Brett Okamoto van ESPN.

Het gevecht was oorspronkelijk gepland om te worden gehouden in Brooklyn, New York, maar beperkingen als gevolg van het coronavirus deden die plannen teniet gedaan. White zei dat hij de nieuwe locatie van de wedstrijd niet zal onthullen totdat deze officieel is, maar hij verwacht dat de show door zal gaan.

Te oud om te knokken

'Volle kaart', zei white. "We zullen wat problemen tegenkomen, ik weet het zeker. Er zijn altijd problemen met elk event die we organiseren, met deze situatie verwacht je dat er meer zullen zijn, maar we zullen nog steeds een manier vinden om deze gevechten te promoten." Dat doen we altijd. "

In de tussentijd poste White op social media een bericht met een foto waar Khabib en Ferguson als bejaarde vechter in te zien zijn. Wat er ook gebeurt dit gevecht gaat voordat ze beiden te oud zijn, aldus White.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws