Nederlander genoemd als baas vechtsport organisatie UFC Nieuws
Nieuws

Nederlander genoemd als baas vechtsport organisatie UFC

Nederlander genoemd als baas vechtsport organisatie UFC
Nederlander genoemd als baas vechtsport organisatie UFC

Wie wordt de nieuwe baas van de UFC als Dana White er mee stopt.

Met de terechtwijzing door tegen White door de directie van Disney, de eigenaar van de UFC kwam de geruchten stroom op gang dat de baas van de UFC er wel eens mee al dan niet gedwongen mee zou kunnen gaan stoppen.

White werd op de vingers getikt door Disney omdat hij ten koste van alles UFC 249 van 18 april door wilde laten gaan te midden van de coronavirus pandemie. White die net veel op heeft met de media die kritiek uit op hem en zijn stijl van werken, en deze melden dat White wel eens op de wipstoel kan zitten.

Nederlander als baas van de UFC

Ook top vechters uit de UFC zijn open zoals Daniel Cormier die genoemd wordt als kandidaat voor de functie van White als deze vertrekt."Misschien besluiten de hoofden van Endeavour, ESPN en Disney dat het tijd is om Dan te vervangen. “ Mocht White moeten vertrekken dan zijn er een aantal kandidaten.

Een daarvan is de Nederlandse UFC legende Bas Rutten of Brian Stann. Er zijn maar heel weinig mensen die alles hebben bereikt zoals deze 2, in hun carrière en na gevechten. Beiden hebben ieders respect in MMA-kringen. Ze zijn beide solide leiders, omdat ze er allebei goed in zijn de controle te hebben in chaos. Op voorwaarde dat ze wilden omgaan met alles wat bij de baan hoort.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws