MMA-vechter weigert af te tikken terwijl tegenstander zijn arm dreigt te breken (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter weigert af te tikken terwijl tegenstander zijn arm dreigt te breken (video)

MMA-vechter weigert af te tikken terwijl tegenstander zijn arm dreigt te breken (video)

MMA-vechter weigert af te tikken terwijl tegenstander zijn arm dreigt te breken

Tony Ferguson is zo hard als staal. De onverschrokken UFC-vechter toonde vandaag een staaltje van onverschrokkenheid. De Amerikaan weigerde af te tikken Charles Oliveira bijna zijn arm brak tijdens UFC 256 in Las Vegas.

Pijn staat niet in het woordenboek van Tony Ferguson. Dat bleek maar weer eens in zijn schermutseling met Charles Oliveira. ‘El Cucuy’ merkte dat hij in de laatste 10 seconden van de eerste ronde opgesloten zat in een armbar en huiverde van de pijn.

Gered door de bel

Oliveira had op dat moment de volledige controle over Ferguson en bleef zijn arm hyperextensie geven op een manier die de meeste fans zou choqueren. Terwijl de 31-jarige Braziliaanse UFC-jager er alles aan deed om Ferguson te laten tikken, slaagde Ferguson erin vast te houden en werd gered door de bel.

Ferguson overleefde dan wel de geseling van de Braziliaan, maar liep toch tegen een verlies aan. Oliveira schreef de winst op zijn naam via unanieme beslissing van de jury, met 30-26, 30-26, 30-26 op de scorekaarten.

Over Sean van Dinter

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page