MMA-vechter Paige VanZant: Instagram betaald beter dan de UFC – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter Paige VanZant: Instagram betaald beter dan de UFC

MMA-vechter Paige VanZant: Instagram betaald beter dan de UFC

Vechten bij de UFC is voor sommige MMA-vechters toch niet zo lucratief als velen denken.

“Ik verdien veel meer geld met thuis te zitten, foto’s op Instagram posten dan met vechten,” vertelde vlieggewicht Paige VanZant tegen Ariel Helwani gisteren in zijn MMA Show.

Een van de meest herkenbare gezichten in het MMA bij de vrouwen, kwam VanZant in 2014 op de publieke radar met haar winst op Kailin Curran en haalde promotionele deals met Reebok binnen. VanZant versloeg Felice Herrig en Alex Chambers, waarbij de UFC besloot haar contract in 2015 te verlengen.

Meer betalen

Dat contract staat nu op het punt af te lopen en VanZant spreekt uit hoe moeilijk het is om te overleven als een topvechter op het salaris van de UFC. “Ik denk echt dat mijn waarde aanzienlijk hoger is dan waar ik momenteel” gewaardeerd “om ben,” legde ze uit. “Ik wil dat een aanzienlijke loonsverhoging volledig eerlijk is. “

“Als ik zou stoppen met alles wat ik doe buiten vechten en me gewoon zou concentreren op vechten, zou ik financieel verlies lijden,” ging VanZant verder. “We zouden in het algemeen meer betaald moeten krijgen, vooral de vrouwen. “

Einde contract

VanZant haar mening wordt gedeeld door vechters zoals Cris Cyborg, Joanne Calderwood, Al Iaquinta, Vitor Belfort, die allemaal hebben gesproken over hoe de UFC zijn vechters devalueert.

Het professionele record van VanZant staat op 8-4, met 5 overwinningen in de UFC. Ze heeft nog een gevecht over op haar bestaande contract bij de organisatie.

Bekijk ook

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

🎥 Dubbel D-cup slaat rivale knock-out in slopende partij

Lucero Acosta (26) heeft haar naam met een klap bevestigd in de MMA-wereld.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page