Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA nieuws: Bellator events live op tv via Spike

MMA nieuws: Bellator events live op tv via Spike

MMA nieuws: Bellator events live op tv via Spike

Goed nieuws voor de diehard MMA-fans, Spike brengt zaterdag 4 mei om 23.00 uur Bellator live op tv.

Zaterdag is de eerste Nederlandse live uitzending van de Bellator European Fight Series op tv-zender Spike met Bellator Birmingham. Het MMA sportevent van de op één na grootste MMA-organisatie ter wereld is vanaf 23.00 uur live en exclusief te zien op de Viacom-zender Spike.

LEES OOK >> Gegard Mousasi in actie tijdens Bellator Londen

De eerste vrouwelijke mixed martial arts (MMA) wereldkampioen ooit, de Nederlandse Marloes Coenen presenteert deze spectaculaire liveshow samen met JayJay Boske. Naast de presentatie stapt Coenen ook in de rol van co-commentator. Spike brengt met een echt on-the-ground gevoel de actie van dit spannende mixed martial arts event naar de kijker.

Nederlandse top MMA-vechters

Dit ultieme MMA- evenement zal worden bekroond door een bloedstollende wedstrijd tussen de lichtgewichten Brent Primus (voormalig wereldkampioen) en Tim ‘The Experiment’ Wilde. Dit MMA event is de tweede aflevering van zes geplande Bellator European Fight Series die in diverse landen in Europa zullen plaatsvinden.

Daarna is het aftellen tot 22 juni. Dan komen de Nederlandse MMA legends Melvin ‘No Mercy’ Manhoef, ‘Miss Dynamite’ Denise Kileholtz en ‘Dreamcather’ Gerard Mousasi in actie tijdens Bellator Londen. Het veelbelovende MMA talent Costello van Steenis staat in de prelim. Meer informatie volgt binnenkort via Spike.

Bekijk ook

Wederom ex UFC-vechter aangeklaagd voor kindermisbruik

Er zijn zware strafrechtelijke aanklachten ingediend tegen voormalig UFC-vechter Abel Trujillo.

UFC naar Africa: ‘Animo genoeg’ volgens Kamaru Usman

Als het aan enkele van de UFC-vechters ligt met een Afrikaanse achtergrond komt de Amerikaanse organisatie naar het continent waar hun roots liggen.

UFC Nieuws: Henry Cejudo en Urijah Faber beginnen strijd via Twitter

Fans over de hele wereld waren zeer verheugd om voormalig WEC-kampioen Urijah Faber een triomfantelijke terugkeer naar MMA te zien maken.