Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA: Deze twee sexy dames gaan elkaar slopen in de UFC kooi

MMA: Deze twee sexy dames gaan elkaar slopen in de UFC kooi

MMA: Deze twee sexy dames gaan elkaar slopen in de kooi

De UFC heeft een groot aantal vrouwelijke vechters in haar gelederen, dat het niet allemaal halve kerels zijn maar sexy vrouwen bewijzen Paige VanZant treft Rachael Ostovich. De twee zullen elkaar treffen in de MMA kooi  tijdens UFC Fight Night 143.

Paige VanZant en Rachael Ostovich zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken, laat u vooral niet misleiden door de ‘looks’ van deze twee dames, ze kunnen een aardig potje knokken.

Paige VanZant maakte haar debuut in 2014 bij de UFC inmiddels heeft zijn een record van (UFC 4-3/MMA 7-3), wat inhoudt dat zij haar mannetje goed weet te staan in de kooi. De Australische Bec Rawlings (inmiddels een geducht Bare Knuckle bokser) kan getuigen van de kwaliteiten van VanZant. Zij ging knock-out door een high kick van de blondine waarmee VanZant zelfs een Performance of the Night bonus mee verdiende.

Grondgevecht

Ook op de grond staat Van Zant haar mannetje, zo versloeg zij voormalig Invicta FC Kampioen Michelle Waterson al vroeg in de eerste ronde van hun gevecht met een verwurging (Rear Naked Choke). Haar laatste gevecht was eerder dit jaar in januari tegen Jessica-Rose Clark, VanZant verloor deze partij.

Rachael Ostovich kan er ook wat van, sinds 2014 is zij met MMA bezig als prof  haar record is UFC 1-1/MMA 4-4, wat inhoudt dat zij in de statistieken wellicht iets achter loopt op VanZant. Maar laat dat u niet misleiden. Bij Invicta FC een concurrent van de UFC waar louter en alleen vrouwen vechten, had ze verlies en win partijen.

Vaseline

Tegen VanZant zal Ostovich haar uiterste best doen om de partij op haar naam te zetten. Het gevecht werd in de media al aangeduid als het gevecht tussen de twee sexiest lady’s in MMA, ook zouden de teamleden meer vaseline gaan gebruiken dan de twee dames zelf in het gevecht. En laten wij eerlijk zijn het moet een lust voor het oog zijn deze dames straks in actie te zien.

Paige VanZant treft Rachael Ostovich treffen elkaar 19 januari 2019, in het Barclays Center te Brooklyn, New York. Het gevecht maakt deel uit van de Main Card. U gaat toch ook kijken?

Bekijk ook

UFC China: Dana White zet de aanval in op ONE Championship

Officials kondigden maandag aan dat de UFC haar Fight Night 157 zal houden in China op 31 augustus.

VIDEO: MMA-vechter Mellony Geugjes knokt zich door 1ste EFC wedstrijd

De Nederlandse MMA-vechter Mellony Geugjes vertrok recentelijk naar Zuid Afrika om mee te doen aan “The Fighter”.

UFC 240: Cris Cyborg accepteert uitdaging Felicia Spencer

De voormalige UFC-vedergewichtkampioen Cris Cyborg is sinds december 2018 niet meer in actie geweest.

REGIO NIEUWS UITGELICHT