⛔️? Miocic knock-out tegen UFC-beul Ngannou Nieuws
Nieuws

⛔️? Miocic knock-out tegen UFC-beul Ngannou

⛔️? Miocic knock-out tegen UFC-beul Ngannou

Stipe Miocic is onttroont door de franse geweldenaar Francis Ngannou. De Amerikaan verloor zijn UFC zwaargewicht titel afgelopen nacht tijdens UFC 260 in Las Vegas. Ngannou ramde Miocic ongenadig knock-out.

De herkansing tussen Ngannou en Miocic kent een ontluisterend einde. Wederom laat de Franse knock-out koning zien dat hij een kracht is om rekening mee te houden. Het gevecht was geen herhaling van de clash op UFC 220 in januari 2018, waarbij Miocic zijn zwaargewichttitel behield bij unanieme beslissing.

Stevige knock-out

Ngannou die bekend staat als de man met de zwaarste stoot binnen de UFC, liet zien die reputatie meer dan waard te zijn. Het einde kwam voor Miocic in de tweede ronde, na een zwaar bevochte eerste. Na een low-kick van Miocic plaatste Ngannou een stevige rechterstoot op de kaak van de Amerikaan.

Stipe werd hierdoor flink aangeslagen, deze probeerde nog terug te komen met een stoot, maar Ngannou maakte korte metten. Wat resulteerde in een zware knock-out. Met de overwinning mag Ngannou zich de nieuwe UFC-zwaargewicht kampioen noemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws