⛔️🎥 Miocic knock-out tegen UFC-beul Ngannou - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ⛔️🎥 Miocic knock-out tegen UFC-beul Ngannou

⛔️🎥 Miocic knock-out tegen UFC-beul Ngannou

Stipe Miocic is onttroont door de franse geweldenaar Francis Ngannou. De Amerikaan verloor zijn UFC zwaargewicht titel afgelopen nacht tijdens UFC 260 in Las Vegas. Ngannou ramde Miocic ongenadig knock-out.

De herkansing tussen Ngannou en Miocic kent een ontluisterend einde. Wederom laat de Franse knock-out koning zien dat hij een kracht is om rekening mee te houden. Het gevecht was geen herhaling van de clash op UFC 220 in januari 2018, waarbij Miocic zijn zwaargewichttitel behield bij unanieme beslissing.

Stevige knock-out

Ngannou die bekend staat als de man met de zwaarste stoot binnen de UFC, liet zien die reputatie meer dan waard te zijn. Het einde kwam voor Miocic in de tweede ronde, na een zwaar bevochte eerste. Na een low-kick van Miocic plaatste Ngannou een stevige rechterstoot op de kaak van de Amerikaan.

Stipe werd hierdoor flink aangeslagen, deze probeerde nog terug te komen met een stoot, maar Ngannou maakte korte metten. Wat resulteerde in een zware knock-out. Met de overwinning mag Ngannou zich de nieuwe UFC-zwaargewicht kampioen noemen.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page