⛔️🎥 Miocic knock-out tegen UFC-beul Ngannou – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ⛔️🎥 Miocic knock-out tegen UFC-beul Ngannou

⛔️🎥 Miocic knock-out tegen UFC-beul Ngannou

Stipe Miocic is onttroont door de franse geweldenaar Francis Ngannou. De Amerikaan verloor zijn UFC zwaargewicht titel afgelopen nacht tijdens UFC 260 in Las Vegas. Ngannou ramde Miocic ongenadig knock-out.

De herkansing tussen Ngannou en Miocic kent een ontluisterend einde. Wederom laat de Franse knock-out koning zien dat hij een kracht is om rekening mee te houden. Het gevecht was geen herhaling van de clash op UFC 220 in januari 2018, waarbij Miocic zijn zwaargewichttitel behield bij unanieme beslissing.

Stevige knock-out

Ngannou die bekend staat als de man met de zwaarste stoot binnen de UFC, liet zien die reputatie meer dan waard te zijn. Het einde kwam voor Miocic in de tweede ronde, na een zwaar bevochte eerste. Na een low-kick van Miocic plaatste Ngannou een stevige rechterstoot op de kaak van de Amerikaan.

Stipe werd hierdoor flink aangeslagen, deze probeerde nog terug te komen met een stoot, maar Ngannou maakte korte metten. Wat resulteerde in een zware knock-out. Met de overwinning mag Ngannou zich de nieuwe UFC-zwaargewicht kampioen noemen.

Bekijk ook

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page