BRUUT: Zo schakelde Ngannou rivaal Overeem uit met een monsterlijke uppercut Nieuws
Nieuws

BRUUT: Zo schakelde Ngannou rivaal Overeem uit met een monsterlijke uppercut

BRUUT: Zo schakelde Ngannou rivaal Overeem uit met een monsterlijke uppercut

Francis Ngannou is vastbesloten zaterdag de UFC zwaargewicht te veroveren op kampioen Stipe Miocic. Dat de kans groot is dat dit gebeurt zijn de experts het over eens. De knock-out kracht van de Fransman is geducht en daar maakte de Nederlandse MMA-legende Alistair Overeem ook al eens hardhandig kennis mee.

In de aanloop naar het gevecht tussen Ngannou en Miocic duiken op internet veel video's op van beide vechters. Ngannou steekt daar met kop en schouders boven uit. Zelfs UFC baas Dana White houdt zijn hart vast voor wat er zaterdag staat te gebeuren. Hij vergelijk t de stootkracht van de Fransman met die van een auto.

Overeem werd beschouwd als de grootste uitdaging ooit, maar Ngannou boekte zijn meest spectaculaire KO tot nu toe en landde een linker uppercut die Overeem meteen plat op het canvas deed landen. Overeem is inmiddels vertrokken bij de UFC en Ngannou zet zijn zegetocht voort. En hopelijk voor de Fransman zaterdag met de titelriem om zijn buik.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws