Melvin Manhoef nooit onderschatten! '18 seconden knock-out vergeten?' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Melvin Manhoef nooit onderschatten! '18 seconden knock-out vergeten?'

Melvin Manhoef nooit onderschatten! '18 seconden knock-out vergeten?'

De legendarische Melvin Manhoef keert deze vrijdag terug naar de Bellator-kooi. Waar hij zijn 51e MMA-optreden in zijn lange en rijke carrière zal maken. Zijn tegenstander is voormalig UFC-vechter en uitdager Yoel Romero.

Manhoef zal vechten in de co-headliner van Bellator MMA welke zal worden gehouden in de 3Arena Dublin. Tegenstander Romero is er een van formaat en wordt als favoriet aangemerkt en door de wedkantoren als een -220. Manhoef die als de underdog wordt ingeschat op +250 is echter niet te onderschatten.

Hoog knock-out ratio

Hij mag dan wel 46 jaar zijn maar Manhoef blijft gevaarlijk. Romero zal rekening moeten houden met de knock-out kracht van de Surinaamse-Nederlandse topvechter. 90% KO ratio tegenover Romero met 85%.

Het gevecht van Manhoef tegen Mark Hunt, waar laatstgenoemde KO ging binnen 18 seconden is daar een goede reminder aan. Onderschat nooit de underdog want als deze bijt, bijt deze goed. Het gevecht tussen Manhoef en Romero is te zien via Showtime PPV.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws