McGregor uitgedaagd voor gevecht in Londen MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor uitgedaagd voor gevecht in Londen

McGregor uitgedaagd voor gevecht in Londen

Khamzat Chimaev heeft Conor McGregor uitgedaagd voor een confrontatie in Londen. De uitdaging volgt nadat Nate Diaz aangaf een gevecht met Chimaev niet te zien zitten.

UFC-baas Dana White heeft onlangs Chimaev aangeboden aan UFC-ster Nate Diaz. De 'Stockton Slugger' was echter beledigd door het idee om tegen een "beginneling" te vechten en verwierp de suggestie. Echter zegt Chimaev dat Diaz te 'schijterig' is om tegen hem te vechten.

Chimaev vocht voor het laatst tijdens het UFC 267-evenement in oktober, waar hij een eerste ronde TKO-overwinning behaalde op Li Jingliang. Die overwinning betekende zijn vierde onder de UFC-vlag en Chimaev kijkt nu naar een spraakmakende wedstrijd voor zijn volgende optreden.

Schijtbak

,,Ze komen op me af met Khamzat, en ik heb zoiets van, respecteer je me niet of zo", reageerde Diaz. ,,Probeer me geen gevecht aan te bieden met een nieuweling. " Diaz suggereerde verder het "geweldige idee" dat White en de UFC Chimaev tegen McGregor moeten zetten (lees verder onder video).

McGregor ging de suggestie niet uit de weg en reageerde op Diaz met het volgende: ,,Geen probleem, bitch!" Gezien de interesse van de Ier, heeft Chimaev een datum voor maart in Londen voorgesteld waarop hij en McGregor kunnen knokken. ,,Maart in Londen, laten we het doen bro, Koning vs Koning", aldus Chimaev tegen de Ier die nog niet heeft gereageerd op de uitdaging.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws