MCGREGOR OVER KHABIB: ‘Duik naar zijn benen ruik aan zijn onderbroek' MMA Nieuws
MMA Nieuws

MCGREGOR OVER KHABIB: ‘Duik naar zijn benen ruik aan zijn onderbroek'

MCGREGOR OVER KHABIB: ‘Duik naar zijn benen ruik aan zijn onderbroek'

Khabib Nurmagomedov heeft beloofd Justin Gaethje te verzuipen tijdens UFC 254. Maar Conor McGregor is niet onder de indruk.

McGregor reageerde op de opmerkingen van Nurmagomedov in een twitter bericht die hij later verwijderde. waarin hij de ongeslagen lichtgewicht UFC-kampioen ervan beschuldigde laffe tactieken te gebruiken. Om zo de overhand te krijgen op zijn tegenstanders.

"Ik ga rond de buitenkant van de kooi rennen. En binnen de eerste tien seconden van het gevecht duik ik naar zijn benen voor een stevige snuif zijn onderbroek, "zei McGregor.

Zware strijd

De liefde als die ooit al bestond tussen McGregor en Khabib bereikte een dieptepunt in de aanloop van hun gevecht. Khabib nam daar wraak voor de verregaande beledigingen die McGregor naar iedereen toe slingerde die maar iets met de UFC kampioen van doen had.

Het kwam zelfs tot een vechtpartij in de kooi na het gevecht toen vrienden van Khabib deze binnen stormde. Het ging er fel aan toe en er vielen een aantal klappen. Beide vechters werden daarvoor bestraft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws