Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MCGREGOR OVER KHABIB: ‘Duik naar zijn benen ruik aan zijn onderbroek’

MCGREGOR OVER KHABIB: ‘Duik naar zijn benen ruik aan zijn onderbroek’

Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor | UFC 229, 2018

Khabib Nurmagomedov heeft beloofd Justin Gaethje te verzuipen tijdens UFC 254. Maar Conor McGregor is niet onder de indruk.

McGregor reageerde op de opmerkingen van Nurmagomedov in een twitter bericht die hij later verwijderde. waarin hij de ongeslagen lichtgewicht UFC-kampioen ervan beschuldigde laffe tactieken te gebruiken. Om zo de overhand te krijgen op zijn tegenstanders.

“Ik ga rond de buitenkant van de kooi rennen. En binnen de eerste tien seconden van het gevecht duik ik naar zijn benen voor een stevige snuif zijn onderbroek, “zei McGregor.

Zware strijd

De liefde als die ooit al bestond tussen McGregor en Khabib bereikte een dieptepunt in de aanloop van hun gevecht. Khabib nam daar wraak voor de verregaande beledigingen die McGregor naar iedereen toe slingerde die maar iets met de UFC kampioen van doen had.

Het kwam zelfs tot een vechtpartij in de kooi na het gevecht toen vrienden van Khabib deze binnen stormde. Het ging er fel aan toe en er vielen een aantal klappen. Beide vechters werden daarvoor bestraft.

Bekijk ook

Legendarische topknokker Yodsanklai stopt ermee ‘geen puf meer’

Yodsanklai Fairtex, Muay Thai-legende kondigt zijn pensioen aan. De topvechter uit Thailand ging in 2017 al eens met pensioen, kwam terug. Maar lijkt nu definitief de bokshandschoenen aan de wilgen te hangen.

Strijd mee: Rico Verhoeven en Sara (5) lanceren confronterende video

Rico Verhoeven is ambassadeur van deStichting 'Voor Sara'. Als topatleet weet de kickbokskampioen hoe het is om te kunnen vertrouwen op goed werkende spieren.

GLORY Kickboxing komt dit jaar met aantal evenementen

Goed nieuws voor de kickboks fans wereldwijd. GLORY is in een vergevorderd stadium voor het ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page