Officieel: Posterboy Paddy Pimblett tekent bij de UFC – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Officieel: Posterboy Paddy Pimblett tekent bij de UFC

Officieel: Posterboy Paddy Pimblett tekent bij de UFC

Officieel: Paddy 'The Baddy' Pimblett tekent bij de UFC

Paddy Pimblett heeft getekend bij vechtsport organisatie UFC. De voormalige Cage Warriors vedergewicht kampioen treed hiermee in de voetsporen van UFC-ster Conor McGregor die zijn wortels ook heeft bij de organisatie uit Engeland.

Bij Cage Warriors heeft Pimblett 14 gevechten gehad, waarbij hij een record van 11-3 vergaarde terwijl hij enkele van de meest opwindende optredens ooit in de Cage Warriors-kooi vertoonde. President van Cage Warriors, Graham Boylan staat volledig achter de ondertekening van Pimblett bij de UFC.

Dik verdiend

,,Paddy is al jaren onze posterboy, maar nu is het tijd om naar de UFC te gaan en ze te laten zien wat hij kan, en ik wens hem, met de rest van het Cage Warriors-team, veel succes”, zegt Boylan. Vorige week ging het gerucht al dat Pimblett door de UFC zou worden ingelijfd.

Pimblett zelf zegt over zijn stap naar de UFC; ,,De vechters in de UFC zijn het beste klaar voor mij, ik teken niet om te rotzooien, ik kom om de kampioen te worden, en dan neem ik de UFC mee naar Anfield.”

Bekijk ook

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page