Officieel: Posterboy Paddy Pimblett tekent bij de UFC Nieuws
Nieuws

Officieel: Posterboy Paddy Pimblett tekent bij de UFC

Officieel: Posterboy Paddy Pimblett tekent bij de UFC

Paddy Pimblett heeft getekend bij vechtsport organisatie UFC. De voormalige Cage Warriors vedergewicht kampioen treed hiermee in de voetsporen van UFC-ster Conor McGregor die zijn wortels ook heeft bij de organisatie uit Engeland.

Bij Cage Warriors heeft Pimblett 14 gevechten gehad, waarbij hij een record van 11-3 vergaarde terwijl hij enkele van de meest opwindende optredens ooit in de Cage Warriors-kooi vertoonde. President van Cage Warriors, Graham Boylan staat volledig achter de ondertekening van Pimblett bij de UFC.

Dik verdiend

,,Paddy is al jaren onze posterboy, maar nu is het tijd om naar de UFC te gaan en ze te laten zien wat hij kan, en ik wens hem, met de rest van het Cage Warriors-team, veel succes", zegt Boylan. Vorige week ging het gerucht al dat Pimblett door de UFC zou worden ingelijfd.

Pimblett zelf zegt over zijn stap naar de UFC; ,,De vechters in de UFC zijn het beste klaar voor mij, ik teken niet om te rotzooien, ik kom om de kampioen te worden, en dan neem ik de UFC mee naar Anfield."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws