Manhoef zwaar favoriet tegen 'sloper' Romero voor gevecht in september
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Manhoef zwaar favoriet tegen ‘sloper’ Romero voor gevecht in september

Manhoef zwaar favoriet tegen ‘sloper’ Romero voor gevecht in september

Manhoef zwaar favoriet tegen 'sloper' Romero voor gevecht in september

Bellator MMA heeft bevestigd dat Melvin Manhoef en Yoel Romero op vrijdag 23 september zullen vechten in Dublin, Ierland. Romero stond gepland om tegen Manhoef te vechten tijdens het co-main event van gisteravond in Bellator Parijs. Maar de Nederlands-Surinaamse vechter trok zich vorige maand terug vanwege een blessure.

De Bellator organisatie kondigde aan dat het licht-zwaargewicht gevecht op vrijdag 23 september zal plaatsvinden in Dublin’s 3Arena. De wedstrijd is een favoriet voor de hardcore MMA-fans, zo ook Manhoef die als favoriet wordt bestempeld voor zijn laatste gevecht.

De immer gevaarlijke Romero maakte gisteravond gehakt van zijn vervangende tegenstander Alex Polizzi. Die hij op verwoestende wijze in de derde ronde vernietigde. Met de overwinning van gisteravond doorbrak Romero een reeks van verliezen van vier gevechten. Ook behaalde zijn eerste overwinning bij de in de VS gevestigde organisatie.

Geen makkie

De 45-jarige Manhoef vocht voor het laatst in november 2020, waar hij een TKO-verlies leed tegen Corey Anderson. Er was grote opwinding onder de MMA-fanbase na de aankondiging van de hernieuwde boeking, tussen de Cubaanse Olympische zilveren medaillewinnaar en de Nederlandse legende.

Ook al vernietigde Romero zijn rivaal Polizzi op brute wijze toch gaan de fans voor de legende Manhoef. Het zal voor de Nederlands-Surinaamse vechter geen makkie worden. Romero inmiddels 45-jaar liet zien nog veel in zich te hebben door zijn rivaal totaal te vernietigen. Manhoef heeft in zijn lange carrière voor hetere vuren gestaan en kan rekenen op de back-up van zijn fans.

Bekijk ook

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page