‘Leve de kampioen’: UFC-ster Conor McGregor introduceert nieuwe feestdag – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Leve de kampioen’: UFC-ster Conor McGregor introduceert nieuwe feestdag

‘Leve de kampioen’: UFC-ster Conor McGregor introduceert nieuwe feestdag

Bescheidenheid is UFC-ster Conor McGregor niet te verwijten. De MMA-legende is zo brutaal om een nieuwe feestdag in het leven te roepen ‘World Champ Champ Day’.

McGregor die voormalig titelhouder is in twee gewichtklassen vindt het tijd dat de grootheid van MMA-kampioenen gevierd gaat worden. Tijdens UFC 205 op 12 november 2016 schakelde Conor McGregor Eddie Alvarez uit om de eerste wereldkampioen in twee gewichtklassen bij de UFC te worden.

En dus bracht McGregor gisteren, op het vierjarig jubileum van zijn historische overwinning, de hele dag door met feestvieren op sociale media. Echter is de Ier niet gierig en feliciteerde gelijk maar allen dubbele kampioenen die na hem kwamen. Ook de UFC president Dana White werd van harte proficiat gewenst.

Knipperlicht

McGregor heeft echter niet al te veel tijd om achterover te zitten en herinneringen op te halen. Een gevecht met een eerdere tegenstander in de vorm van Dustin Poirier staat hem te wachten. 23 januari moet het gebeuren en dan komt McGregor wederom uit een pensioen.

Een commentaar op de ‘World Champ Champ Day’ was dat de Ier wellicht beter de ‘knipperlicht’ feestdag had kunnen bedenken. Dit om de vele in en uit pensioen aankondigingen te vieren.

Bekijk ook

Domme actie: PLATNEUS krijgt schorsing wegens fraude

Derek Anderson is voor 120 dagen geschorst wegens het vervalsen van medische papieren voor zijn ...

FOTO’S: Rico heeft nieuwe vriendin, samen op vakantie in Marbella

Rico Verhoeven heeft een nieuwe vriendin

🎥 Scherp en snel: Deontay Wilder toont boks skills

Deontay Wilder lijkt te werken aan een rentree

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page