LEUGENS: Top scheids boos om nep statistieken UFC vechters MMA Nieuws
MMA Nieuws

LEUGENS: Top scheids boos om nep statistieken UFC vechters

LEUGENS: Top scheids boos om nep statistieken UFC vechters
LEUGENS: Top scheids boos om nep statistieken UFC vechters

Een van de topscheidsrechters uit de MMA-wereld neemt de UFC onder vuur en beschuldigd de organisatie van statistiek fraude.

Topscheidsrechter John McCarthy zegt dat de UFC nep statistieken verdient om vechters beter te positioneren. McCarthy, doet de uitspraken naar aanleiding van het UFC Vegas 11 event van afgelopen zaterdag. De statistieken van UFC vechter Khamzat Chimaev zouden volgens McCarthy niet kloppen.

Opkomend vechter Khamzat Chimaev stond tegenover de middengewicht veteraan Gerald Meerschaert.
Chimaev had slechts 17 seconden nodig om Meerschaert via knock-out uit te schakelen. Hoewel John McCarthy zeker onder de indruk was van de prestaties van Chimaev.

Klopt geen flinke van

Was hij niet onder de indruk van de 'nep statistieken' die de UFC gebruikte om de rijzende ster te promoten vóór en na het gevecht. UFC-verslaggever Megan Olivi insinueerde dat Chimaev de snelste 3 overwinningen in de geschiedenis van de organisatie zou hebben. Dit kwam niet goed over bij McCarthy.

"Het enige slechte hieraan is, en ik begrijp het, de UFC probeert Chimaev te pushen, en ik neem het ze niet kwalijk. Hij is een dekreu. Ok, deze man is een topper. Maar het eerste dat de UFC zegt over het gevecht is ‘als hij deze wint, is hij de eerste die drie gevechten het snelst wint in UFC’. Dat is niet waar. Je hebt betere statistieken te verzinnen dan nep statistieken. "

Zeg de waarheid

McCarthy die al sinds 2008 MMA-scheids is en bij grote organisaties zoals Bellator, K-1 en de UFC zelf de gevechten overzag zegt: "Sorry UFC en Megan Olivi, maar om te zeggen dat als Khamzat Chimaev vanavond een overwinning behaalt, hij een record neerzet voor de snelste tijd om 3 gevechten in de UFC te winnen ???"

"Wat dacht je van een man genaamd Royce Gracie die het in 1 nacht deed bij UFC 1 en daarna nog 4 bij UFC 2. Fake statistieken. De jongen is geweldig, maar vergeet de oude jongens niet. " Ook via social media liet McCarthy zijn ongenoegen blijken over zijn bevindingen te posten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws