SUPERSNELLE KNOCK-OUT: UFC vechter ramt tegenstander omver MMA Nieuws
MMA Nieuws

SUPERSNELLE KNOCK-OUT: UFC vechter ramt tegenstander omver

SUPERSNELLE KNOCK-OUT: UFC vechter ramt tegenstander omver
SUPERSNELLE KNOCK-OUT: UFC vechter ramt tegenstander omver

Hij heeft zijn punt meer dan duidelijk gemaakt zaterdagnacht UFC vechter Khamzat Chimaev. In 17 seconden versloeg hij zijn tegenstander.

Khamzat Chimaev, die vaak onderdeel is van pesterijen wegens zijn 'hazenlip' liet maar weer eens zien waar Tsjetsjeense vechters zo berucht om zijn. In zijn wedstrijd tegen Gerald Meerschaert, schakelde Chimaev deze supersnel uit.

De UFC fans hadden amper de tijd om met hun ogen te knipperen of de wedstrijd was al afgelopen. In slechts 17 seconden ging Meerschaert neer na een rechtse knalharde stoot van Chimaev. De impact in de vrijwel lege zaal was goed te horen.

Op naar de volgende

Chimaev, die door Conor McGregor bespot werd doordat hij een hazenlip heeft, laat zijn critici zien dat er met hem niet te spotten valt. De Russische pers maakte van de overwinning op Meerschaert dan ook voorpagina nieuws.

De weg naar een UFC titelgevecht voor Chimaev lijkt steeds korter te worden. "Wat een geweldige vechter," zoals UFC president Dana White hem al noemde. White was enorm onder de indruk en heeft al de volgende tegenstander op het oog voor Chimaev, Demian Maia. Het zal Chimaev niet veel uitmaken, deze lijkt op weg naar de UFC top.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws