SUPERSNELLE KNOCK-OUT: UFC vechter ramt tegenstander omver – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / SUPERSNELLE KNOCK-OUT: UFC vechter ramt tegenstander omver

SUPERSNELLE KNOCK-OUT: UFC vechter ramt tegenstander omver

Hij heeft zijn punt meer dan duidelijk gemaakt zaterdagnacht UFC vechter Khamzat Chimaev. In 17 seconden versloeg hij zijn tegenstander.

Khamzat Chimaev, die vaak onderdeel is van pesterijen wegens zijn ‘hazenlip‘ liet maar weer eens zien waar Tsjetsjeense vechters zo berucht om zijn. In zijn wedstrijd tegen Gerald Meerschaert, schakelde Chimaev deze supersnel uit.

De UFC fans hadden amper de tijd om met hun ogen te knipperen of de wedstrijd was al afgelopen. In slechts 17 seconden ging Meerschaert neer na een rechtse knalharde stoot van Chimaev. De impact in de vrijwel lege zaal was goed te horen.

Op naar de volgende

Chimaev, die door Conor McGregor bespot werd doordat hij een hazenlip heeft, laat zijn critici zien dat er met hem niet te spotten valt. De Russische pers maakte van de overwinning op Meerschaert dan ook voorpagina nieuws.

De weg naar een UFC titelgevecht voor Chimaev lijkt steeds korter te worden. “Wat een geweldige vechter,” zoals UFC president Dana White hem al noemde. White was enorm onder de indruk en heeft al de volgende tegenstander op het oog voor Chimaev, Demian Maia. Het zal Chimaev niet veel uitmaken, deze lijkt op weg naar de UFC top.

Bekijk ook

Oudje De La Hoya (48) showed moves voor comeback gevecht

Juli heeft De La Hoya op de planning staan voor zijn comeback

‘Wie slaat Jake Paul op zijn bek’: UFC-baas is het zat

Waarom blijven deze gasten in godsnaam met UFC-jongens praten

Uitzichtloos?: Sportscholen op z’n vroegst mei weer open

Tijdens de persconferentie gisteren is er niets bekend gemaakt over de openstelling van de sportscholen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page