Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht Nieuws
Nieuws

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC, na zijn zoveelste verlies afgelopen weekend ligt ontslag om de hoek. Toch wil UFC-baas Dna White de Amerikaanse 'cowboy' nog één laatste kans geven.

Afgelopen zaterdagavond leed Cerrone een TKO-verlies in de eerste ronde van Alex Morono, in het co-main event van UFC Vegas 26. Cerrone zou het opnemen tegen Diego Sanchez, maar deze werd ontslagen door de UFC stapte Morono op korte termijn in en won de wedstrijd.

Laatste kans

Na het gevecht vroegen velen zich af of dat het einde zou zijn van Cerrone (38) in de UFC. Dana White de grote baas van de UFC, liet al doorschemeren dat het wellicht beter was voor Cerrone om te stoppen. Maar volgens White is hij van plan om de vechter nog een kans te geven in de lichtgewicht divisie.

,,Sanchez valt uit het gevecht tegen Cerrone die gewoon wilde doorvechten en een last-minute vervanger aanvaarde", zei White tegen TSN. ,,Wat hij wil doen, hij accepteerde het Diego-gevecht omdat ze zouden vechten op 170 pond. Hij wil teruggaan naar lichtgewicht en nog een gevecht krijgen en ik laat hem het doen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws