? KNOCK-OUT: Rozenstruik vernietigt Dos Santos tijdens UFC 252 MMA Nieuws
MMA Nieuws

? KNOCK-OUT: Rozenstruik vernietigt Dos Santos tijdens UFC 252

? KNOCK-OUT: Rozenstruik vernietigt Dos Santos tijdens UFC 252

"Het voelt geweldig", zei Rozenstruik over zijn overwinning. “Ik wilde zo snel mogelijk vechten, na mijn laatste gevecht. Ik ging terug naar de sportschool. Dit is het resultaat waar we naar op zoek waren. We moesten het verlies rechtzetten. "

Jairzinho Rozenstruik is terug met brute knock-out tegen Junior dos Santos. Rozenstruik had een trage start aan het begin van het gevecht. Dos Santos was de actievere vechter. Rozenstruik probeerde tegen Dos Santos te counteren, maar had moeite om openingen te vinden.

Dikke knock-out

Rozenstruik bewees in de tweede ronde dat er maar één kans nodig is om de uitkomst van een wedstrijd te veranderen. Hij zette Dos Santos onder druk en kwam met een rechterstoot uit de hoek. Welke Dos Santos neerhaalde.

Bigi Boy volgde met een aantal brute ground and pond stoten. Dos Santos probeerde overeind te komen. Echter deelde Rozenstruik opnieuw een stoot uit die de Braziliaan complet uitschakelde op 3:47.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws