Khabib wil weer vechten: 'stuur mij locatie' Nieuws
Nieuws

Khabib wil weer vechten: 'stuur mij locatie'

Khabib wil weer vechten: 'stuur mij locatie'

Khabib Nurmagomedov de UFC-ster en lichtgewicht kampioen lijkt terug te komen uit zijn pensioen. Hij vraagt UFC baas Dana White om een locatie voor een gevecht.

De UFC-ster Khabib kondigde zijn pensionering aan na zijn overwinning op Justin Gaethje vorig jaar, maar lijkt nu terug te keren naar de kooi. Khabib deed zijn moeder nooit meer te gaan vechten na de dood van zijn vader en coach Abdulmanap.

Echter heeft Khabib een ontmoeting gehad met Lorenzo Fertitta, de voormalige CEO van UFC, en tweette later: ,,Het was goed je te zien Lorenzo. Dana White, stuur me een locatie." En juist dat laatst indiceert dat Khabib voor minstens nog een gevecht terugkeert.

Handelsmerk van Khabib

Juist die ene zin "stuur mij een locatie" is het handelsmerk van Khabib geworden om rivalen uit te dagen. De Dagestani gebruikte dit ook om aarsrivaal Conor McGregor uit te dagen. UFC-baas Dana White weigerde te geloven dat Khabib in pension zou blijven. En dat lijkt nu uit te komen.

Khabib wil weer vechten: 'stuur mij locatie'

Overigens is Khabib de afgelopen paar weken veel te vinden in het UFC Apex center in Las Vegas. Daar trainde hij met enkele UFC-vechters. Ook de Nederlandse top trainer (voorheen Badr Hari coach. red.), Said El Badaoui is daar een paar keer te zien geweest met Khabib en GLORY kickbokser Hamicha.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws