Khabib wil weer vechten: 'stuur mij locatie' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib wil weer vechten: ‘stuur mij locatie’

Khabib wil weer vechten: ‘stuur mij locatie’

Khabib gaat weer vechten: 'stuur mij locatie'

Khabib Nurmagomedov de UFC-ster en lichtgewicht kampioen lijkt terug te komen uit zijn pensioen. Hij vraagt UFC baas Dana White om een locatie voor een gevecht.

De UFC-ster Khabib kondigde zijn pensionering aan na zijn overwinning op Justin Gaethje vorig jaar, maar lijkt nu terug te keren naar de kooi. Khabib deed zijn moeder nooit meer te gaan vechten na de dood van zijn vader en coach Abdulmanap.

Echter heeft Khabib een ontmoeting gehad met Lorenzo Fertitta, de voormalige CEO van UFC, en tweette later: ,,Het was goed je te zien Lorenzo. Dana White, stuur me een locatie.” En juist dat laatst indiceert dat Khabib voor minstens nog een gevecht terugkeert.

Handelsmerk van Khabib

Juist die ene zin “stuur mij een locatie” is het handelsmerk van Khabib geworden om rivalen uit te dagen. De Dagestani gebruikte dit ook om aarsrivaal Conor McGregor uit te dagen. UFC-baas Dana White weigerde te geloven dat Khabib in pension zou blijven. En dat lijkt nu uit te komen.

Overigens is Khabib de afgelopen paar weken veel te vinden in het UFC Apex center in Las Vegas. Daar trainde hij met enkele UFC-vechters. Ook de Nederlandse top trainer (voorheen Badr Hari coach. red.), Said El Badaoui is daar een paar keer te zien geweest met Khabib en GLORY kickbokser Hamicha.

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page