Khabib wil weer vechten: ‘stuur mij locatie’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib wil weer vechten: ‘stuur mij locatie’

Khabib wil weer vechten: ‘stuur mij locatie’

Khabib gaat weer vechten: 'stuur mij locatie'

Khabib Nurmagomedov de UFC-ster en lichtgewicht kampioen lijkt terug te komen uit zijn pensioen. Hij vraagt UFC baas Dana White om een locatie voor een gevecht.

De UFC-ster Khabib kondigde zijn pensionering aan na zijn overwinning op Justin Gaethje vorig jaar, maar lijkt nu terug te keren naar de kooi. Khabib deed zijn moeder nooit meer te gaan vechten na de dood van zijn vader en coach Abdulmanap.

Echter heeft Khabib een ontmoeting gehad met Lorenzo Fertitta, de voormalige CEO van UFC, en tweette later: ,,Het was goed je te zien Lorenzo. Dana White, stuur me een locatie.” En juist dat laatst indiceert dat Khabib voor minstens nog een gevecht terugkeert.

Handelsmerk van Khabib

Juist die ene zin “stuur mij een locatie” is het handelsmerk van Khabib geworden om rivalen uit te dagen. De Dagestani gebruikte dit ook om aarsrivaal Conor McGregor uit te dagen. UFC-baas Dana White weigerde te geloven dat Khabib in pension zou blijven. En dat lijkt nu uit te komen.

Overigens is Khabib de afgelopen paar weken veel te vinden in het UFC Apex center in Las Vegas. Daar trainde hij met enkele UFC-vechters. Ook de Nederlandse top trainer (voorheen Badr Hari coach. red.), Said El Badaoui is daar een paar keer te zien geweest met Khabib en GLORY kickbokser Hamicha.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page