Khabib vraagt 'fortuin' voor rematch met McGregor Nieuws
Nieuws

Khabib vraagt 'fortuin' voor rematch met McGregor

Khabib vraagt 'fortuin' voor rematch met McGregor
Khabib vraagt 'fortuin' voor rematch met McGregor

De vader en trainer van Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap heeft het bedrag genoemd dat zijn team vraagt van de UFC om een ​​rematch met Conor McGregor te overwegen.

McGregor maakte een spectaculaire comeback zaterdagnacht tegen Donald Cerrone die hij binnen 40 seconden versloeg en de T-Mobile Arena in Las Vegas op stelten zette. Het betekende een explosieve terugkeer na 15 maanden zonder gevecht voor McGregor, die op oktober 2018 op dezelfde locatie werd verslagen door UFC lichtgewicht kampioen Khabib.

McGregor maakte direct na zijn strijd met Cerrone duidelijk dat hij Khabib opnieuw onder ogen wenst te zien, zelfs zeggend dat hij zich in Rusland zou wagen om dit te doen voor een 'real-life Rocky-verhaal'.

In de miljoenen

Echter staat de ongeslagen Khabib in een titelverdediging tegen Tony Ferguson in New York op 18 april, hoewel Khabib's vader Abdulmanap zei dat als de UFC bereid is de kolossale vergoeding van $ 100 miljoen te betalen, de kampioen zal overwegen een rematch te doen.

"We hebben ook wraak nodig tegen Conor, maar geef ons $ 100 miljoen. Geef ons dat bedrag de dag na de strijd tegen Ferguson en waarom dan geen wraak? Ik weet het niet, misschien wil Dana White het regelen (voor dat bedrag), hij heeft dat gevecht nodig vertelde Abdulmanap aan de Russische media website RIA Novosti.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws