Khabib vraagt ‘fortuin’ voor rematch met McGregor – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib vraagt ‘fortuin’ voor rematch met McGregor

Khabib vraagt ‘fortuin’ voor rematch met McGregor

De vader en trainer van Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap heeft het bedrag genoemd dat zijn team vraagt van de UFC om een ​​rematch met Conor McGregor te overwegen.

McGregor maakte een spectaculaire comeback zaterdagnacht tegen Donald Cerrone die hij binnen 40 seconden versloeg en de T-Mobile Arena in Las Vegas op stelten zette. Het betekende een explosieve terugkeer na 15 maanden zonder gevecht voor McGregor, die op oktober 2018 op dezelfde locatie werd verslagen door UFC lichtgewicht kampioen Khabib.

McGregor maakte direct na zijn strijd met Cerrone duidelijk dat hij Khabib opnieuw onder ogen wenst te zien, zelfs zeggend dat hij zich in Rusland zou wagen om dit te doen voor een ‘real-life Rocky-verhaal’.

In de miljoenen

Echter staat de ongeslagen Khabib in een titelverdediging tegen Tony Ferguson in New York op 18 april, hoewel Khabib’s vader Abdulmanap zei dat als de UFC bereid is de kolossale vergoeding van $ 100 miljoen te betalen, de kampioen zal overwegen een rematch te doen.

“We hebben ook wraak nodig tegen Conor, maar geef ons $ 100 miljoen. Geef ons dat bedrag de dag na de strijd tegen Ferguson en waarom dan geen wraak? Ik weet het niet, misschien wil Dana White het regelen (voor dat bedrag), hij heeft dat gevecht nodig vertelde Abdulmanap aan de Russische media website RIA Novosti.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page