Home / Nieuws / MMA NIEUWS / KNOCK-OUT COMEBACK: Conor McGregor is terug (video)

KNOCK-OUT COMEBACK: Conor McGregor is terug (video)

KNOCK-OUT COMEBACK: Conor McGregor is terug

Conor McGregor verslaat Donald “Cowboy” Cerrone in zijn langverwachte comeback op UFC 246.

McGregor maakte zaterdagnacht 19 januari zijn langverwachte terugkeer naar de UFC, met het verslaan van Donald “Cowboy” Cerrone. De fans hebben lang moeten wachten om “The Notorious” McGregor weer in actie te zien, afvragend hoe de Ier het zou doen na zijn afwezigheid.

Het was voorspelt dat Cerrone het onderspit zou delven tegen McGregor, waarvan verwacht werd dat deze agressief het canvas op zou gaan. In de UFC-kooi stonden twee echte knokkers tegenover elkaar die beide bekend staan om hun liefde voor het vechten. De fans hoefde niet lang te wachten.

Snel klaar

McGregor kwam de verwachtingen na en ging gelijk agressief de strijd in, slechts een paar seconden in de eerste ronde werden de stoten van McGregor Cerrone teveel. Hangend in een clinch raakte McGregor tot tweemaal met zijn linker schouder het gezicht van Cerrone. Het gevecht landde tegen de rand van de kooi.

KIJK HIER HET GEVECHT TUSSEN MCGREGOR EN CERRONE TERUG

Scheidsrechter Herb Dean stopte het gevecht toen duidelijk werd dat Cerrone niet verder kon. McGregor hoefde zich niet echt moe te maken in zijn 40 seconden comeback gevecht. Verwacht wordt dat McGregor zijn pijlen zal richten op Khabib Nurmagomedov.

Bekijk ook

Conor McGregor daagt vechter uit: Krijgt koekje van eigen deeg

Conor McGregor plaagde een potentieel gevecht

Knock-outs en diskwalificatie tijdens UFC event Rio Rancho

Een paar verrassende uitkomsten zaterdagnacht tijdens UFC on ESPN+ 25.

MMA-vechter op intensive care na vechtpartij met politie

De MMA-vechter ligt op de intensive care