Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib Nurmagomedov hint op een rematch met Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov hint op een rematch met Conor McGregor

Screenshot

Tot nu toe is Khabib Nurmagomedov stil geweest, als het aankomt op een eventuele rematch met zijn aartsrivaal Conor McGregor.

Het lijkt erop dat Khabib Nurmagomedov nog niet klaar is met Conor McGregor. Hoewel Nurmagomedov McGregor overtuigend versloeg op UFC 229, liet hij doorschemeren dat hij later nog eens zou willen vechten met Ier. Nurmagomedov verwees naar de vechtpartij UFC 229 in Las Vegas, waar team Khabib en team McGregor ten oorlog gingen in het midden van de MMA-kooi.

Nurmagomedov sprong over het achthoekige hek en viel McGregor teamgenoot Dillon Danis aan, McGregor reageerde door Khabib’s broer Abubakar Nurmagomedov te slaan. McGregor heeft sinds opgeschept over het raken van Abubakar met zijn linkerhoek welke zijn handelsmerk is.

Aan de top van de berg

Hoewel Nurmagomedov met zijn felste rivaal een rematch wil, heeft de ongeslagen Dagestani momenteel zijn handen vol met Dustin Poirier (de onlangs gekroonde interim-kampioen), waar hij tegen vecht op UFC 242. Dit event vindt plaats op 7 september in Abu Dhabi.

ZIE OOK>> Vechtpartij tussen McGregor en Nurmagomedov

“We zijn nog niet klaar met wat er tussen ons was op 6 oktober. We hebben nog steeds veel gevechten voor ons, dus we zijn van plan meer geschiedenis te schrijven en te laten zien dat we hier zijn. Omdat we aan de top van de berg staan, kunnen we bepaalde hoogten en successen bereiken, “zei Khabib op zijn officiële YouTube-kanaal.

Bekijk ook

Grote MMA vechtsport organisatie valt Europa binnen

Terwijl veel grote vechtsport organisaties problemen hebben om op te starten na de coronacrisis. Lijkt ...

Conor McGregor zou pensioen nog wel eens kunnen afkappen

UFC 251 kan Conor McGregor nog wel eens uit zijn pensioen kunnen halen. De Ierse ...

STRAF: UFC-vechter Mike Perry mag voorlopig niet meer vechten

De UFC heeft vrijdag een verklaring vrijgegeven naar aanleiding van het incident met weltergewicht Mike ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page