Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib Nurmagomedov hint op een rematch met Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov hint op een rematch met Conor McGregor

Screenshot

Tot nu toe is Khabib Nurmagomedov stil geweest, als het aankomt op een eventuele rematch met zijn aartsrivaal Conor McGregor.

Het lijkt erop dat Khabib Nurmagomedov nog niet klaar is met Conor McGregor. Hoewel Nurmagomedov McGregor overtuigend versloeg op UFC 229, liet hij doorschemeren dat hij later nog eens zou willen vechten met Ier. Nurmagomedov verwees naar de vechtpartij UFC 229 in Las Vegas, waar team Khabib en team McGregor ten oorlog gingen in het midden van de MMA-kooi.

Nurmagomedov sprong over het achthoekige hek en viel McGregor teamgenoot Dillon Danis aan, McGregor reageerde door Khabib’s broer Abubakar Nurmagomedov te slaan. McGregor heeft sinds opgeschept over het raken van Abubakar met zijn linkerhoek welke zijn handelsmerk is.

Aan de top van de berg

Hoewel Nurmagomedov met zijn felste rivaal een rematch wil, heeft de ongeslagen Dagestani momenteel zijn handen vol met Dustin Poirier (de onlangs gekroonde interim-kampioen), waar hij tegen vecht op UFC 242. Dit event vindt plaats op 7 september in Abu Dhabi.

ZIE OOK>> Vechtpartij tussen McGregor en Nurmagomedov

“We zijn nog niet klaar met wat er tussen ons was op 6 oktober. We hebben nog steeds veel gevechten voor ons, dus we zijn van plan meer geschiedenis te schrijven en te laten zien dat we hier zijn. Omdat we aan de top van de berg staan, kunnen we bepaalde hoogten en successen bereiken, “zei Khabib op zijn officiële YouTube-kanaal.

Bekijk ook

Politie weigert MMA-vechters hotel te laten verlaten

FAME MMA 6 welke zaterdag 28 maart plaatsvond in Katowice, Polen verliep niet geheel zonder ...

DANA WHITE: Straks alleen nog lokale UFC events en vechters

Toekomstige UFC-evenementen zullen alleen lokale vechters bevatten als de corona pandemie blijft aanhouden. Omdat door ...

MANAGER KHABIB: Gevecht tegen Tony Ferguson niet in Saudi Arabië

Volgens de manager van Khabib Nurmagomedov zal UFC 249 Khabib vs Ferguson niet in Saudi ...