Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Jorge Masvidal wil ‘makkelijk’ gevecht tegen Conor McGregor

Jorge Masvidal wil ‘makkelijk’ gevecht tegen Conor McGregor

Jorge Masvidal (screenshot Youtube)

Jorge Masvidal is op zoek naar een kans op de welterweight titel, na zijn overwinning op Ben Askren tijdens UFC 239. Maar als de kans zich niet voordoet, heeft hij een troostprijs in gedachte. 

Masvidal (34-13 MMA, 11-6 UFC) heeft weer zijn aandacht gericht op voormalig twee-divisie UFC kampioen Conor McGregor. Masvidal wil McGregor misschien zelfs nog liever dan het titelgevecht.

Masvidal vs. McGregor

“Ik wil McGregor”, zei  Masvidal afgelopen dinsdag tijdens zijn optreden bij The Dan LeBatard Show.“Ik wil zijn gezicht tot moes slaan. Ik denk dat dat makkelijk winst voor mij wordt aangezien McGregor dollartekens op zijn gezicht heeft. Om eerlijk te zijn, het zal niet zijn kant opgaan.”

Jorge Masvidal was nog nooit zo bekend als nu. Na een lange periode van afwezigheid versloeg hij in maart Darren Till met een fantastische knock out. Daarna scoorde hij afgelopen weekend de snelste finish in de UFC geschiedenis met een vijf-seconden knockout op Askren.

Titelgevecht

Alhoewel het titelgevecht met de 17- pond wegende kampioen Kamaru Usman prioriteit heeft, geeft Masvidal aan niet te weten wanneer dit zal plaatsvinden. Zijn goede vriend en teamgenoot Colby Covington zou zelfs eerder een kans kunnen krijgen als hij volgende maand tijdens UFC on ESPN 5 Robbie Lawler verslaat.

Maar vechten tegen McGregor is een absolute prijs op zich. Als McGregor op zoek is naar een gevecht, dan ziet de ambitieuze Masvidal zich als de betrouwbare dans partner. “Mocht dit gevecht plaatsvinden, zal er een hoop geld mee gemoeid zijn, geld waar ik recht op heb. Ik geef de fans waar ze recht op hebben. Ik heb nog nooit een gevecht geweigerd. Meer geld , meer fans en ook een titel gevecht.  “

Bekijk ook

BREAKING: UFC kampioen Henry Cejudo vs Jose Aldo op UFC 250

UFC President Dana White

Volgende gevecht Conor McGregor gepland voor de zomer

Conor McGregor heeft mogelijk zijn volgende tegenstander

UFC-VECHTER: ‘Het gaat niet goed met mij’

De voormalige strogewicht uitdager