Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Darren Till en Jorge Masvidal als headliner op UFC Londen

Darren Till en Jorge Masvidal als headliner op UFC Londen

Darren Till en Jorge Masvidal als headliner op UFC Londen

UFC Londen heeft een hoofdgevecht, Eerder deze week leken Darren Till en Jorge Masvidal het al eens te zijn met een gevecht op 16 maart. Volgens UFC-president Dana White, is deze match nu officieel voor het hoofdevenement UFC London.

Jorge Masvidal heeft niet meer gevochten sinds november 2017, toen hij verslgen werd door weltergewicht Stephen Thompson. In zijn volgende meest recente gevecht werd hij verslagen door Demian Maia.

Sinds zijn laatste gevecht is Masvidal druk bezig geweest met een reality-televisie-show. Maar sinds de show afgelopen is, wilde hij graag terugkeren naar de MMA-Kooi om te vechten.

Gökhan Saki

Darren Till vocht voor het laatst in september 2018, echter verloor hij in dit titelgevecht van regerend UFC kampioen weltergewicht Tyron Woodley. De kaart in Londen zal ook een ander licht zwaargewicht gevecht bevatten tussen de Nederlands-Turkse Gökhan Saki en Saparbek Safarov.

LEES OOK: Darren Till ziet gevecht met Jorge Masvidal wel zitten

Vanavond werd ook bekend dat Volkan Oezdemir en Dominick Reyes met elkaar de strijd aan zullen gaan. Naar verwachting zal dat gevecht voorlopig dienen als het hoofd wedstrijd van het evenement.

Bekijk ook

UFC: Daniel Cormier en Stipe Miocic gaan voor 3e gevecht

Daniel Cormier en Stipe Miocic hebben beide ingestemd met hun trilogie-wedstrijd zegt UFC Baas Dana White.

ONVERWACHT: UFC ontslaat top MMA-vechter

De Amerikaanse vechtsport organisatie UFC maakt soms radicale keuzes met het ontslaan van vechters.

FOTOS: Zorgen om gesteldheid UFC vechter Jose Aldo

Foto: Instagram Voormalig UFC-kampioen vedergewicht Jose Aldo maakt zijn bantamgewichtdebuut deze maand tijdens het UFC ...