Jorge Masvidal vs. Ben Askren op UFC 239 fightcard Nieuws
Nieuws

Jorge Masvidal vs. Ben Askren op UFC 239 fightcard

Jorge Masvidal vs. Ben Askren op UFC 239 fightcard
Jorge Masvidal vs. Ben Askren op UFC 239 fightcard

Diverse bronnen melden dat Jorge Masvidal en Ben Askren in een weltergewicht gevecht te zien zullen zijn tijdens UFC 239.

Het UFC 239 event vindt plaats op 6 juli in Las Vegas. De twee vechters daagden elkaar al geruime tijd uit op social media, en hebben nu mondeling toegezegd met elkaar de strijd aan te willen gaan.

Journalist Marc Raimondi van de website MMA Fighting, bevestigde met bronnen dat Masvidal en Askren beiden hebben ingestemd met een weltergewicht gevecht tijdens UFC 239 in de T-Mobile Arena in Las Vegas, ESPN was de eerste die het nieuws naar buiten bracht.

Te bang om te vechten

Afgelopen week liepen de gemoederen hoog op tussen Masvidal en Askren. De laatste beweerde dat Masvidal "bang" was om op de stippellijn te tekenen voor een voorgestelde match-up, en Masvidal beweerde dat het Askren was die angst toonde toen de twee elkaar tegenkwamen in Londen.

LEES OOK: Jorge Masvidal mept Leon Edwards backstage

Beide vechters zijn aan elkaar gewaagd, Askren vocht eerder bij Bellator en ONE Championship werd daar kampioen en heeft een record van 19-0. Masvidal (33-13) zette zichzelf twee weken geleden op de kaart bij UFC Londen, waarbij hij Darren Till met een knock-out combinatie uitschakelde. Na afloop raakte Masvidal in gevecht met Leon Edwards, die langs hem liep en uitdaagde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws