Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ongestraft: MMA-vechter vrijuit na backstage vechtpartij

Ongestraft: MMA-vechter vrijuit na backstage vechtpartij

Dana White zal Jorge Masvidal niet straffen voor zijn knokpartij met Leon Edwards na afloop van UFC Londen afgelopen weekend.

UFC-president Dana White was erg boos over het backstage-gevecht tussen Jorge Masvidal en Leon Edwards, maar hij zegt dat zijn frustratie ligt bij zijn personeel en niet bij de atleten.

De woordenwisseling deed zich voor terwijl Masvidal een interview gaf, Edwards die in de buurt was schreeuwde tegen zijn mede-weltergewicht mededinger en daagde hem uit. Masvidal antwoordde en liep toen naar Edwards om verhaal te halen, voordat UFC-functionarissen de twee uit elkaar konden halen waren er al een aantal flinke klapperen uitgedeeld.

Niet schuldig

“Ik geef mijn personeel de schuld. Er is nooit een scenario waarbij je jongens zo achter elkaar naar elkaar toe laat lopen, “vertelde White tegen Yahoo! Sport op dinsdag. Deze jongens zijn vechters, ze zijn in de hitte van het moment, de ene heeft net gewonnen, zit nog vol adrenaline, de andere daagt uit en dan kan de boel ontploffen. “

LEES OOK: Heftige knokpartij na UFC Londen

White zegt dat het een verhit moment was en het was beslist ongelukkig dat het gebeurde, maar hij is niet van plan om sancties of boetes aan Masvidal voor het incident uit te delen.

Bekijk ook

Bevestigt: Robert Whittaker vs. Israël Adesanya op UFC 243

Het lijkt erop dat de langverwachte strijd tussen Whittaker (20-4 MMA, 11-2 UFC) en Adesanya (17-0 MMA, 6) -0 UFC), de headliner van het UFC 243 event zal zijn.

MMA-vechter Reinier de Ridder: Kans op ONE Championship titel

Als het aan ONE Championship ligt krijgt de Nederlandse MMA-vechter Reinier de Ridder binnen afzienbare tijd een kans op de wereldtitel.

UFC-wereldkampioen Henry Cejudo beland in ziekenhuis

De sinds kort UFC-wereldkampioen in twee gewichtklassen, Henry Cejudo is opgenomen in het ziekenhuis.