Jorge Masvidal bereid tot gevecht tegen Khabib Nurmagomedov – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Jorge Masvidal bereid tot gevecht tegen Khabib Nurmagomedov

Jorge Masvidal bereid tot gevecht tegen Khabib Nurmagomedov

Jorge Masvidal heeft ervoor gekozen om de rit uit te zitten na zijn recente financiële debacle met de UFC. Masvidal staat open voor een gevecht tegen Khabib Nurmagomedov.

In een recente vraag-en-antwoordsessie beweerde ‘Gamebred’ echter dat hij de regerend UFC Lightweight Champion, Khabib Nurmagomedov, zou bevechten voor de juiste prijs. De laatste keer dat hij vocht was hij bij UFC 244 toen hij Khabib’s aartsrivaal Nate Diaz versloeg om de inaugurele BMF-kampioen te worden.

Tijdens een recente Q & A-sessie op sociale media beweerde Masvidal dat hij ondanks alle problemen tussen hem en het UFC-management zou overwegen om in 2020 te vechten. Alleen als de UFC besluit hem te betalen voor wat hij waard is.

Meer geld

De weltergewicht vechter voegde er zelfs aan toe dat hij zal overwegen om af te dalen naar de lichtgewicht divisie voor een clash tegen UF Kampioen Khabib Nurmagomedov. Masvidal voegde er ook aan toe dat hij Khabib respecteert.

Zoals eerder vermeld, werd Jorge Masvidal voor het laatst gezien in Octagon op UFC 244. In een gevecht dat op een nogal controversiële manier eindigde nadat de scheidsrechter het gevecht had gestopt op advies van een arts.

Titelgevecht

Masvidal stond in de rij voor een kans op de UFC weltergewicht titel, maar na zijn ruzie met het UFC-management besloot de organisatie Gilbert Burns een kans te geven op de titel van Kamaru Usman. De twee treffen elkaar op UFC 251 op het Fight Island in Abu Dhabi.

Wat Jorge Masvidal betreft, hij beweerde dat hij dit jaar zal vechten, maar zal niets minder accepteren dan wat hij waard is. Khabib Nurmagomedov daarentegen zal het in zijn volgende gevecht opnemen tegen Justin Gaethje, aangezien de twee mannen klaar zijn voor een onbetwist lichtgewicht kampioenschap.

Bekijk ook

Verraadt van Macho Man Randy Savage Zorgde Voor carrière Switch Jerry Lawler

De spanning was echter zo hoog dat er niet langer genoeg ruimte meer was voor beiden

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page