Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Jorge Masvidal bereid tot gevecht tegen Khabib Nurmagomedov

Jorge Masvidal bereid tot gevecht tegen Khabib Nurmagomedov

Jorge Masvidal heeft ervoor gekozen om de rit uit te zitten na zijn recente financiële debacle met de UFC. Masvidal staat open voor een gevecht tegen Khabib Nurmagomedov.

In een recente vraag-en-antwoordsessie beweerde ‘Gamebred’ echter dat hij de regerend UFC Lightweight Champion, Khabib Nurmagomedov, zou bevechten voor de juiste prijs. De laatste keer dat hij vocht was hij bij UFC 244 toen hij Khabib’s aartsrivaal Nate Diaz versloeg om de inaugurele BMF-kampioen te worden.

Tijdens een recente Q & A-sessie op sociale media beweerde Masvidal dat hij ondanks alle problemen tussen hem en het UFC-management zou overwegen om in 2020 te vechten. Alleen als de UFC besluit hem te betalen voor wat hij waard is.

Meer geld

De weltergewicht vechter voegde er zelfs aan toe dat hij zal overwegen om af te dalen naar de lichtgewicht divisie voor een clash tegen UF Kampioen Khabib Nurmagomedov. Masvidal voegde er ook aan toe dat hij Khabib respecteert.

Zoals eerder vermeld, werd Jorge Masvidal voor het laatst gezien in Octagon op UFC 244. In een gevecht dat op een nogal controversiële manier eindigde nadat de scheidsrechter het gevecht had gestopt op advies van een arts.

Titelgevecht

Masvidal stond in de rij voor een kans op de UFC weltergewicht titel, maar na zijn ruzie met het UFC-management besloot de organisatie Gilbert Burns een kans te geven op de titel van Kamaru Usman. De twee treffen elkaar op UFC 251 op het Fight Island in Abu Dhabi.

Wat Jorge Masvidal betreft, hij beweerde dat hij dit jaar zal vechten, maar zal niets minder accepteren dan wat hij waard is. Khabib Nurmagomedov daarentegen zal het in zijn volgende gevecht opnemen tegen Justin Gaethje, aangezien de twee mannen klaar zijn voor een onbetwist lichtgewicht kampioenschap.

Bekijk ook

GAME OVER: De bokser waar niemand meer tegen wil vechten

Jarrell Miller (L) na een gevecht met Mirko CroCop (R) De carrière van Jarrell Miller ...

ONE Championship tekent jong Muaythai supertalent

De grootste vechtsport organisatie in Azie heeft het vrouwelijk Muaytahi supertalent Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak getekend. ...

🎥 DOOD VADER: President Kadyrov troost UFC Kampioen Khabib

De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov troostte UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, na de dood van ...