UFC 244: Ringarts ernstig bedreigd na stopzetten wedstrijd Nieuws
Nieuws

UFC 244: Ringarts ernstig bedreigd na stopzetten wedstrijd

UFC 244: Ringarts ernstig bedreigd na stopzetten wedstrijd
UFC 244: Ringarts ernstig bedreigd na stopzetten wedstrijd

De ringarts die afgelopen zaterdag het gevecht stopzette tussen UFC-vechters Nate Diaz en Jorge Masvidal, wordt ernstig bedreigd.

De arts die het hoofdevenement van UFC 244 stopte, zei dat hij sinds zijn controversiële beslissing geteisterd door bedreigingen en pesterijen. Dr. Nitin K. Sethi, een neuroloog uit New York, zei dat de MMA-gemeenschap "zich moet schamen" voor de manier waarop hij wordt behandeld.

Boze UFC fans

Met het stoppen van het gevecht waar Diaz twee flinke verwondingen aan zijn gezicht opliep, ging Masvidal er met de winst en de 'Baddest Motherfucker' in de UFC naar huis. Diaz wilde doorvechten, maar de arts vond dit niet verantwoord. Boze fans trokken de beslissing in twijfel en uitten hun ongenoegen via social media.

ZIE OOK >> Nate Diaz gedwongen te stoppen met vechten

Sethi heeft overwogen om politiebescherming te vragen in de nasleep van het gedrag van de fans na het evenement. Hij zei dat fans hem persoonlijk hebben bedreigd, zijn kantoor hebben gebeld en neprecensies hebben geplaatst die hem online in een kwaad daglicht zetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws