Koplanding leidt tot winst MMA-vechter op LFL Amsterdam - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Koplanding leidt tot winst MMA-vechter op LFL Amsterdam

Koplanding leidt tot winst MMA-vechter op LFL Amsterdam

Robert Valentin die in een verhitte strijd gewikkeld was met de Nederlandse MMA-sensatie Joey Berkenbosch, wist na een koplanding toch de winst naar zich toe te trekken. De Zwitser schakelde rivaal Berkenbosch uit in de eerste ronde.

Levels Fight League die haar debuut maakte had een groot aantal MMA-clashes op het programma staan, waaronder de headliner tussen Valentin en Berkenbosch. De gemixte kaart met amateurs en pro-vechters liet een aantal verrassende overwinningen zien, zo scoorde Yannick van Dinther een brute ‘KO’ op zijn rivaal Stefano Groenendaal.

Wurggreep

Alhoewel Berkenbosch had voorspelt Valentin via knock-out te verslaan, liep dit anders af. In ronde 1 lukte het de Nederlander die een waar worstel fenomeen is om de Zwitser op zijn hoofd te laten landen. Valentin herstelde zich razendsnel en nam Berkenbosch in een wurgreep, waardoor deze af moest tikken.

Er waren grote namen uit de MMA-wereld aanwezig zoals UFC-veteraan Alistair Overeem, Bellator kampioen Gegard Mousasi en de Franse UFC-vechter Cyril Gane. Voor LLF MMA desalniettemin een succesvol eerste evenement welke smaakt naar meer.

Bekijk ook

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

‘Rico tegen Jamal 4e gevecht gaat er komen!’ (video)

Er kloppen veel vechters aan die een kans willen tegen Rico

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page