Koplanding leidt tot winst MMA-vechter op LFL Amsterdam Nieuws
Nieuws

Koplanding leidt tot winst MMA-vechter op LFL Amsterdam

Koplanding leidt tot winst MMA-vechter op LFL Amsterdam

Robert Valentin die in een verhitte strijd gewikkeld was met de Nederlandse MMA-sensatie Joey Berkenbosch, wist na een koplanding toch de winst naar zich toe te trekken. De Zwitser schakelde rivaal Berkenbosch uit in de eerste ronde.

Levels Fight League die haar debuut maakte had een groot aantal MMA-clashes op het programma staan, waaronder de headliner tussen Valentin en Berkenbosch. De gemixte kaart met amateurs en pro-vechters liet een aantal verrassende overwinningen zien, zo scoorde Yannick van Dinther een brute 'KO' op zijn rivaal Stefano Groenendaal.

Wurggreep

Alhoewel Berkenbosch had voorspelt Valentin via knock-out te verslaan, liep dit anders af. In ronde 1 lukte het de Nederlander die een waar worstel fenomeen is om de Zwitser op zijn hoofd te laten landen. Valentin herstelde zich razendsnel en nam Berkenbosch in een wurgreep, waardoor deze af moest tikken.

Er waren grote namen uit de MMA-wereld aanwezig zoals UFC-veteraan Alistair Overeem, Bellator kampioen Gegard Mousasi en de Franse UFC-vechter Cyril Gane. Voor LLF MMA desalniettemin een succesvol eerste evenement welke smaakt naar meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws