Koplanding leidt tot winst MMA-vechter op LFL Amsterdam – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Koplanding leidt tot winst MMA-vechter op LFL Amsterdam

Koplanding leidt tot winst MMA-vechter op LFL Amsterdam

Robert Valentin die in een verhitte strijd gewikkeld was met de Nederlandse MMA-sensatie Joey Berkenbosch, wist na een koplanding toch de winst naar zich toe te trekken. De Zwitser schakelde rivaal Berkenbosch uit in de eerste ronde.

Levels Fight League die haar debuut maakte had een groot aantal MMA-clashes op het programma staan, waaronder de headliner tussen Valentin en Berkenbosch. De gemixte kaart met amateurs en pro-vechters liet een aantal verrassende overwinningen zien, zo scoorde Yannick van Dinther een brute ‘KO’ op zijn rivaal Stefano Groenendaal.

Wurggreep

Alhoewel Berkenbosch had voorspelt Valentin via knock-out te verslaan, liep dit anders af. In ronde 1 lukte het de Nederlander die een waar worstel fenomeen is om de Zwitser op zijn hoofd te laten landen. Valentin herstelde zich razendsnel en nam Berkenbosch in een wurgreep, waardoor deze af moest tikken.

Er waren grote namen uit de MMA-wereld aanwezig zoals UFC-veteraan Alistair Overeem, Bellator kampioen Gegard Mousasi en de Franse UFC-vechter Cyril Gane. Voor LLF MMA desalniettemin een succesvol eerste evenement welke smaakt naar meer.

Bekijk ook

‘Zo verdiende ik miljoenen’: UFC-legende St-Pierre geeft tips

Als UFC-vechter behaalde St-Pierre grote successen maar blijkt ook een gedreven zakenman

Kickboksen: GLORY kijken via nieuw streaming platform

Glory gaat een samenwerking aan met een nieuwe online uitzendpartner.

Glory kickbokser best betaalde vechter met nieuw contract

Via Instagram melde de Canadees het nieuws

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page