'Hij gaat KO': Berkenbosch voorspelt snel einde voor rivaal - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Hij gaat KO’: Berkenbosch voorspelt snel einde voor rivaal

‘Hij gaat KO’: Berkenbosch voorspelt snel einde voor rivaal

Joey Berkenbosch staat komende zondag 30 mei tegenover Robert Valentin in wat het debuut zal zijn voor de nieuwe MMA-rganisatie van Nederlandse bodem, Levels Fight League. Samen met Valentin verzorgt Berkenbosch de headliner van het evenement.

Voor Berkenbosch die als ambassadeur gezien kan worden van de organisatie is het duidelijk, zijn rivaal zal de eerste ronde niet overleven. ,,Ik ga voor een snel einde, ik wil er niet te veel werk van maken”, zegt een zelfverzekerde Berkenbosch, die naast vechter in het dagelijkse leven brandweerman is.

Hij gaat neer

Berkenbosch die een sterke worstel achtergrond heeft en uit een echte worstelfamilie stamt staat bekend om zijn grondtechnieken. Toch zullen zijn ellebogen het werk afmaken als hij Valentin op de grond heeft. ,,Mijn doel is om hem naar de grond te krijgen, en dan de boel afmaken met mijn ellebogen. “

Het Levels Fight League evenement is voor Nederland uniek, niet alleen wordt het online uitgezonden via LFLMMA.com en Fite.Tv, er zal ook geen publiek bij zijn. Dit hindert de Nederlander niet. Op de kaart staan niet alleen prof gevechten maar doen er ook amateurs mee die een reis naar een bekende sportschool in Canada kunnen winnen.

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Bruut ‘KO’ gemepte bokser geeft teken van leven! ‘Ik kom terug’

Er werd even gevreesd voor het welzijn van de bokser

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page