Jairzinho Rozenstruik ruikt bloed: Daagt top UFC-vechter uit Nieuws
Nieuws

Jairzinho Rozenstruik ruikt bloed: Daagt top UFC-vechter uit

Jairzinho Rozenstruik ruikt bloed: Daagt top UFC-vechter uit
Jairzinho Rozenstruik ruikt bloed: Daagt top UFC-vechter uit

Zondagnacht scoorde de Surinaamse MMA-vechter een laatste moment knock-out, op de Nederlander Alistair Overeem in Washington.

Het was veteraan tegen nieuw bloed in de UFC, Overeem weerde zich goed, ging zelfs voor de takedown in een aantal rondes, maar Rozenstruik paste zijn knock-out power op het laatste moment toe.

ZIE OOK >> Jairzinho Rozenstruik slaat Alistair Overeem knock-out

De knock-out resulteerde niet alleen in een overwinning, maar liet Overeem met een gescheurde lip achter. De winst smaakt naar meer want Rozenstruik daagde gelijk de Fransman Francis Ngannou uit.

Ik heb je gehoord

"Ik wil terug zijn in april en ik wil echt vechten tegen deze grote enge kerel Francis Ngannou," zei Rozenstruik. "Dus als je dit nu hoort, hoop ik dat je dit gevecht accepteert. Man, laten we die mensen een geweldige show geven. "

Het duurde niet lang voordat Ngannou (14-3 MMA, 9-2 MMA) op Twitter sprong en op Rozenstruik reageerde: "Ik hoorde je Bigiboy. Je hebt jezelf vanavond heel duidelijk gepositioneerd. Gefeliciteerd met je terugkomst trouwens."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws