Ja of Nee UFC-kampioen! Ngannou in verwarring MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ja of Nee UFC-kampioen! Ngannou in verwarring

Ja of Nee UFC-kampioen! Ngannou in verwarring

Francis Ngannou voelt zich niet gerespecteerd door de UFC. ,,Soms weet ik niet eens zeker of ik echt de kampioen ben of niet", zegt de topvechter. Ngannou weet op dit moment niet precies waar hij staat met de UFC.

Amper vijf maanden nadat Ngannou de UFC zwaargewicht kampioen werd, kregen Cyril Gane en Derrick Lewis de kans om voor de interim titel te vechten. Puur zakelijk volgens UFC-baas Dana White, pure onzin volgen Ngannou die zich genaaid voelt door de organisatie.

Het was een bizarre opeenvolging van gebeurtenissen die ertoe leidde dat dat gevecht plaatsvond. Zelfs nadat Ngannou de UFC had verteld dat hij pas in september klaar zou zijn om opnieuw te vechten. Uiteindelijk besloot de UFC een maand eerder een interim-titel te introduceren. De hele situatie heeft ervoor gezorgd dat Ngannou zich niet goed voelt bij de UFC.

Geen respect

,,Ja. Ik heb dat gevoel dat ik niet word gerespecteerd", vertelde Ngannou eerder. ,,Onlangs gaven ze me de UFC-kampioen zwaargewicht titel, en maanden later praten ze over iemand anders die de kampioen is. Soms weet ik niet eens zeker of ik echt de kampioen ben of niet. Het is echt verwarrend.”

,,Ik ben de kampioen zwaargewicht! En ik wil de UFC-kampioen zwaargewicht worden", verklaarde Ngannou. ,,Maar in dit spel ontdek je, voor zover je gaat, hoe politiek het is. De zakelijke kant is niet erg leuk, het is niet zo eenvoudig als de sport zelf. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws