'Ik wil McGregor!' Gestripte UFC-kampioen wil gevecht met beruchte Ier
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik wil McGregor!’ Gestripte UFC-kampioen wil gevecht met beruchte Ier

‘Ik wil McGregor!’ Gestripte UFC-kampioen wil gevecht met beruchte Ier

'Ik wil McGregor!' Charles Oliveira wil gevecht met beruchte Ier

Charles Oliveira geeft de voorkeur aan Conor McGregor voor zijn volgende gevecht in plaats van Islam Makhachev. Oliveira, voormalig onbetwiste UFC-lichtgewicht kampioen, heeft zijn boodschap duidelijk gemaakt. Een titelstrijd voor de vacante titel moet tegen McGregor zijn.

De Braziliaan Oliveira, de meest recente lichtgewicht kampioen, heeft momenteel de nummer 1 positie in de divisie nadat zijn titel in mei werd afgepakt door de UFC. De kampioen miste gewicht voor zijn gevecht met Justin Gaethje waardoor zijn titel werd ontnomen. Oliveira won dominant in de eerste ronde maar de titel is nog steeds vacant.

Na de dominante overwinning is Oliveira voortdurend in verband gebracht met een wedstrijd tegen Islam Makhachev. Oliveira onthult echter dat hij ervoor zou kiezen om als volgende tegen Conor McGregor te vechten. Het gerucht gaat dat Oliveira in oktober op ‘Fight Island’ in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten, zal terugkeren bij UFC 281.

Het moet McGregor zijn

Een terugkeer van McGregor wordt ook rond die tijd verwacht. Een confrontatie met superster McGregor is wat Oliveira wil. ,,Als ik moet kiezen, zou het Conor McGregor zijn, als de man die het geld op mijn bankrekening zet”, zei Charles Oliveira tijdens UFC X in Las Vegas voorafgaand aan UFC 276. ,,Als ik moet kiezen, Ik ga voor Conor McGregor kiezen.”

,,Ik denk dat ik het verdien om te kiezen en ik kies voor Conor vanwege alles wat ik heb gedaan om wat geld te verdienen voor mijn gezin en voor alles.” UFC-president Dana White heeft onlangs een update gegeven over een terugkeer van de Ier en benadrukte dat McGregor aan het einde van dit jaar een comeback verwacht, zo niet begin 2023. Oktober zou dus in deze lijn kunnen liggen.

Bekijk ook

Klojo's vangen klappen na gooien bierblikjes

Klojo’s vangen klappen na gooien bierblikjes! Boksers pesten niet slim (video)

Dat leverde de twee klojo's flinke klappen op.

Moord op bekende vechter door politieagent! 'Dader op de vlucht'

Politieagent op de vlucht na doodschieten bekende vechter

Deze werd gisteren doodgeschoten door een marechaussee

Gökhan Saki: 'Deze idioot is geen kickboks coach'

Gökhan Saki: ‘Deze idioot is geen kickboks coach’

Gökhan Saki behoort tot de absolute top van de kickboks en MMA-wereld.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page