Oliveira: McGregor verslaan zou 'heel goed zijn voor mijn nalatenschap' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Oliveira: McGregor verslaan zou 'heel goed zijn voor mijn nalatenschap'

Oliveira: McGregor verslaan zou 'heel goed zijn voor mijn nalatenschap'

Charles Oliveira zegt dat hij het tegen Conor McGregor wil opnemen voor de vacante UFC-lichtgewicht titel. Het gaat niet alleen om het geld. Het zou niet alleen een "winstgevend" gevecht zijn, zei de voormalige kampioen. Maar een naam als McGregor zou ook goed op zijn cv staan.

Voormalig UFC-kampioen Oliveira zal naar verwachting vechten voor de vacante titel in zijn volgende wedstrijd, hoewel het onduidelijk is tegen wie. De Braziliaan versloeg Justin Gaethje in mei in wat zijn tweede lichtgewicht titelverdediging zou moeten zijn. Maar Oliveira verloor het kampioenschap vanwege her niet halen van zijn wedstrijd gewicht.

,,Het zou een heel goed gevecht voor mij zijn tegen McGregor", zei Oliveira tegen ESPN Brazil. ,,Ik zou veel geld in mijn zak steken, en (op dit moment) is dat het belangrijkste. En het zou ook heel goed zijn voor mijn nalatenschap, voor mij om in mijn verhaal te hebben.

Ik wil wel

,,Ongeacht, als hij uit nederlaag of niet, McGregor is een man die geschiedenis heeft geschreven, dus ik denk dat het geweldig zou zijn, maar het is niet alleen aan mij. Als het aan mij lag, zou dit gevecht nu al plaatsvinden."

McGregor de grootste ster in de UFC, komt dichter bij zijn terugkeer nadat hij zijn been brak in een wedstrijd in juli 2021. Hoewel het schijnbaar nog enkele maanden zal duren voordat de voormalige kampioen terugkeert. UFC-president Dana White zei vorige week dat hij verwacht dat McGregor eind dit jaar of begin 2023 zal vechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws